Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT TRAVEL PILOT DX-R52 / DX-R5

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT TRAVEL PILOT DX-R52 / DX-R5. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT TRAVEL PILOT DX-R52 / DX-R5 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT TRAVEL PILOT DX-R52 / DX-R5 te teleladen.


BLAUPUNKT TRAVEL PILOT DX-R52 / DX-R5 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (298 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT TRAVEL PILOT DX-R52 / DX-R5 annexe 1 (802 ko)
   BLAUPUNKT TRAVEL PILOT DX-R52 / DX-R5 (298 ko)
   BLAUPUNKT TRAVEL PILOT DX-R52 / DX-R5 annexe 1 (822 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT TRAVEL PILOT DX-R52 / DX-R5

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] - Bij foutieve installatie kunnen storingen in elektronische voertuigsystemen of in uw autoradio optreden. - de voor uw voertuig vereiste adapterkabel is bij de BLAUPUNKT-vakhandel verkrijgbaar! [. . . ] Bij interne inbouw van de GPS-antenne kunnen wij geen probleemloos functioneren van het systeem garanderen. De antennekabels dienen aan de meegeleverde houder te worden gemonteerd (zie fig. 5). 4. 1 Instelling (gyro) Attentie: voordat de TravelPilot wordt geplaatst, moet de draaisensor (gyro) in horizontale stand worden gebracht (zie fig. De TravelPilot wordt geplaatst in de door de autofabrikant uitgespaarde autoradio-opening (zie fig. Voor auto's zonder DIN-opening levert Blaupunkt voor de meest gangbare types typespecifieke inbouwsets voor 3. 1 Radioantenne Bij auto's met radiouitrusting (bv. VW, Seat, Audi) wordt de voedingsspanning voor de antenne toegevoerd via de antennekabel (zie de gebruiksaanwijzing van de auto). Wanneer de originele radio moet worden vervangen door een in de handel verkrijgbare radio, dient u een scheidingsfilter voor de voeding van de antenne (best. nr. 243 DEUTSCH 3. Aansluiting van de luidsprekers 7 691 290 202) of de adapterkabel (best. nr. Inbouw en aansluiting van de antenne vindt u in de inbouwhandleiding voor de antenne (zie fig. van welke inbouwsituatie in de auto sprake is en gebruik voor de montage eventueel een typespecifieke inbouwset. 244 4. 3 Inbouw TravelPilot Alle stekkers dienen zover in de kamers te worden geschoven dat de arrêts aan de zijkant vergrendelen. Schuif het apparaat naar binnen door zachte druk op beide uiteinden van het frame, totdat de arrêteerveren aan de zijkant links en rechts vergrendelen (er is een duidelijke klik te horen). Bij het naar binnen schuiven mag u niet op het display, knoppen of schakelaars duwen! 4. 5 Aansluiting van de kabel voor het achteruitrijlicht De verbinding met het achteruitrijlicht van de auto wordt gelegd met de kabel voor het achteruitrijlicht. Let er hierbij op dat er bij achteruitrijden +12V op de aansluiting staat. Attentie: Wij stellen ons niet aansprakelijk voor onjuiste aansluiting en de gevolgen daarvan! 5. Aansluittekeningen Aansluiting voeding op ISO-normstekker aan de zijde van de auto . . . . . . . . . . . . . . . . . . [. . . ] Aansluiting continue plus (klem 30 accu, +12 V) Leg de pluskabel (doorsnede min. Sluit de zekeringhouder voor de zekering van de pluskabel aan en sluit deze aan op de pluspool van de accu. Tel. -Mute (activ Low) Achteruitrijlicht-signaal 12V 12V Fig. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT TRAVEL PILOT DX-R52 / DX-R5

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT TRAVEL PILOT DX-R52 / DX-R5 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag