Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT TPILOT DX_R52T CDC D

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT TPILOT DX_R52T CDC D. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT TPILOT DX_R52T CDC D handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT TPILOT DX_R52T CDC D te teleladen.


BLAUPUNKT TPILOT DX_R52T CDC D : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (40 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT TPILOT DX_R52T CDC D

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bij het boren van gaten er op letten, dat geen onderdelen van de auto (accu, kabels, zekeringenkastje) worden beschadigd. [. . . ] Controleer de werking van de zender voordat deze aan het stuur wordt bevestigd. Werkt de afstandsbediening niet, haalt u het batterijvak eruit en sluit u de beide kontakten van de sensor kort. daarne plaatst u het batterijvak opnieuw erin en kontroleert u de werking. Inbouw: Bedieningsunit aan het stuurwiel houden en montageplaats bepalen. Produktinformation Mit der Blaupunkt-Infrarot-Fernbedienung RC-08 können Sie die wichtigsten Funktionen Ihres Autoradios steuern, ohne die Hände vom Lenkrad nehmen zu müssen. Productinformatie Met de Blaupunkt infrarood-afstandsbediening RC08 kunt u de belangrijkste functies van uw autoradio aansturen zonder uw handen van het stuur te hoeven nemen. Omdat de afstandsbediening RC-08 voor veel Blaupunkt-autoradio's universeel inzetbaar is, kunnen met de toetsen verschillende functies worden uitgevoerd. Aanwijzingen voor de bediening SRC (source = bron) Wisselen van weergavesoort: druk overeenkomstig vaak op SRC. [. . . ] Super Program Search Titels overslaan/herhalen * Wisselen van kant A/B bij cassetteweergave (langer dan een seconde ingedrukt houden) Cd-weergave << >> * / * Titels kiezen opwaarts/neerwaarts (kort indrukken) snel hoorbaar vooruit/terug verplaatsen (ingedrukt houden) * / << >> * Titels kiezen opwaarts/neerwaarts (kort indrukken) meerdere titels overslaan (ingedrukt houden) Weergave van cd-wisselaar << >> * / * Titels kiezen opwaarts/neerwaarts (kort indrukken) snel hoorbaar vooruit/terug verplaatsen (ingedrukt houden) * / << >> * Wisselen van cd opwaarts/neerwaarts (kort indrukken) Wisselen van titel opwaarts/neerwaarts (langer dan twee seconden ingedrukt houden) * De functie van de toetsen kan voor sommige radio's verschillen of vervallen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT TPILOT DX_R52T CDC D

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT TPILOT DX_R52T CDC D zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag