Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT TP E2 W/R IBERIA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT TP E2 W/R IBERIA. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT TP E2 W/R IBERIA handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT TP E2 W/R IBERIA te teleladen.


BLAUPUNKT TP E2 W/R IBERIA : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (40 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT TP E2 W/R IBERIA

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] aanwijzing: · 8 cm-CD's mogen met of zonder adapter niet worden gebruikt. [. . . ] CD-magazijn eruitnemen Magazijn alleen uitnemen bij uitgeschakelde auroradio. aanwijzingen bij vochtafzetting Bij regen of door temperatuurschommelingen kan de focuseerlens beslaan en de werking van het apparaat worden beïnvloedt. Aanwijzingen voor de CD Een vervuilde of beschadigde CD kan het geluid doen overslaan. Aanwijzingen voor het CD-magazijn Bescherm het magazijn tegen hoge temperaturen en vocht. bewaar het magazijn beschermd tegen zonlicht (niet op de hoedenplank of op het dashboard)!Plaats niet meer dan één CD in het daarvoor bestemde vak, omdat anders de CD en de CD-wisselaar beschadigd kunnen worden! [. . . ] Plaats niet meer dan één CD in het daarvoor bestemde vak, omdat anders de CD en de CD-wisselaar beschadigd kunnen worden! [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT TP E2 W/R IBERIA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT TP E2 W/R IBERIA zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag