Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT TMC-KARTE EU

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT TMC-KARTE EU. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT TMC-KARTE EU handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT TMC-KARTE EU te teleladen.


BLAUPUNKT TMC-KARTE EU : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (392 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT TMC-KARTE EU (392 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT TMC-KARTE EU

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Het apparaat is nu gereed voor de ontvangst van verkeersinformatie met TMC (Traffic Message Channel). Gebied en weg kiezen Let er bij het passeren van grenzen op, dat de door u uitgevoerde selectie van snelwegen en gebieden ook voor het volgende land geldt. Kies daarom na de grensovergang het gebied en de snelweg van het land waarvan u verkeersinformatie wenst. Er worden alleen mededelingen doorgegeven die in het ontvangstgebied mogelijk zijn. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT TMC-KARTE EU

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT TMC-KARTE EU zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag