Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT THX 542

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT THX 542. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT THX 542 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT THX 542 te teleladen.


BLAUPUNKT THX 542 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1377 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT THX 542 (1578 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT THX 542

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voor onze producten die binnen de Europese Unie gekocht zijn, bieden wij een fabrieksgarantie. De prestaties van een versterker worden begrensd door die van de installatie. een juiste installatie verhoogt de totale prestaties van uw audiosysteem. [. . . ] Sta ons toe om tot slot nog enige aandacht te besteden aan het onderwerp gezondheidsbescherming: Denk er bij de muziekweergave in uw voertuig aan dat een langdurig geluidsniveau boven 100 dB kan leiden tot beschadiging van het menselijke gehoord tot volledige doofheid. Met moderne systemen met hoge vermogens en hoogwaardige luidsprekerconfiguraties kunnen geluidsniveaus van meer dan 130 dB worden bereikt. RMS vermogen conform CEA-2006 ( <1% vervorming/+14, 4 V) Frequentiebereik Signaal-ruisafstand Signaal-ruisafstand Vervorming (RMS) Stabiliteit Ingangsgevoeligheid Ingangsgevoeligheid Direct AUX IN Lage tonen doorlaatfilter (Low Pass) Hoge tonen doorlaatfilter (High Pass) Bass Boost Ingangen Uitgangen 10 Hz - 30. Gedurende de montage en de aansluiting moet u de volgende veiligheidsinstructies aanhouden. - Let er bij het boren van gaten op, dat geen onderdelen van het voertuig worden beschadigd!- De diameter van de plus- en minuskabels mag niet kleiner zijn dan 1, 5 mm2 (A. - Bij een verkeerde installatie kunnen storingen in het elektronische voertuigsysteem of uw autoradio optreden. Vanwege de veiligheid bij ongevallen moet de THA 1250 PnP professioneel worden bevestigd. de overgangsfrequentie is afhankelijk van het frequentiebereik van de luidspreker (zie aanbevolen frequentiebereik van de luidspreker). "High-Pass" Bij de instelling van 250 Hz heeft de versterker een frequentiebereik van 250 Hz tot 30. "Low- Pass"- frequentieregeling Deze regelaar is actief, wanneer de schakelaar zich in de "Low-Pass" stand bevindt en maakt de instelling van de gewenste overgangsfrequentie mogelijk. Voorbeeld: Bij de instelling van 150 Hz heeft de versterker een frequentiebereik van 10 Hz tot 150 Hz. Op deze manier kan de versterker via een aan-/uitschakelaar van de radio worden in-/uitgeschakeld. Opmerking: Bij aansluiting via een PnP-INPUT kabel volgt het inschakelen automatisch. De versterker beschikt over high-input-aansluitingen om op radio's zonder voorversterkeruitgangen aangesloten te kunnen worden (fig. Op deze manier is een directe aansluiting op de luidsprekeruitgang van de radio mogelijk. [. . . ] Op deze manier is een directe aansluiting op de luidsprekeruitgang van de radio mogelijk. Bij aansluiting via een PnP INPUT Kabel wordt de versterker automatisch ingeschakeld (Auto Remote functie). Hierbij nog enige belangrijke toelichtingen: Door de regelaar rechtsom te draaien wordt de ingangsgevoeligheid van de versterker verhoogt en daarmee ook het volume. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT THX 542

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT THX 542 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag