Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT SEVILLA RD 104

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT SEVILLA RD 104. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT SEVILLA RD 104 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT SEVILLA RD 104 te teleladen.


BLAUPUNKT SEVILLA RD 104 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (190 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT SEVILLA RD 104

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Autoradio von vorn in die Halterung einsetzen und einschieben, bis die seitlichen Rastfedern rechts und links arretieren (deutliches Knacken hörbar). [. . . ] Bij gebruik van inbouwsets voor 52 mm toestellen zijn 4 vulplaatjes bestelnummer 8 601 055 056 nodig (fig. Isolatie aan het einde van de aardekabel verwijderen en de kabelschoen aansluiten (eventueel vastsolderen). Kontaktvlak van het aardepunt blank krabben en met grafietvet insmeren (belangrijk voor een goede aardeverbinding). Pluskabel (ACC +12 V) (ignition) Pluskabel met stekerverdeler achter de zekering aansluiten op zekeringshouder Kl. Achter de uitsparing voor de autoradio tasten en nagaan, welke bevestigingslippen van de houder kunnen worden omgebogen. Houder in de uitsparing plaatsen en de bevestigingslippen met een schroevedraaier ombuigen (fig. Bij niet-inachtneming bestaat gevaar voor beschadiging vande eindtrappen. Aansluiting bij voertuigen die reeds in de fabriek zijn voorzien van systeemstekers Pluskabel (rood) met forse doorsnede (2, 5 mm2) direct naar accu trekken (kabel niet direct langs kabelbomen aanbrengen). [. . . ] Opmerking Als de beugels eenmaal vastzitten kunnen zij slechts worden verwijderd, als het toestel helemaal naar buiten is getrokken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT SEVILLA RD 104

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT SEVILLA RD 104 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag