Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT PASADENA CD 71 EU

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT PASADENA CD 71 EU. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT PASADENA CD 71 EU handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT PASADENA CD 71 EU te teleladen.


BLAUPUNKT PASADENA CD 71 EU : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (343 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT PASADENA CD 71 EU annexe 1 (355 ko)
   BLAUPUNKT PASADENA CD 71 EU annexe 1 (352 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT PASADENA CD 71 EU

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De diameter van de pluskabel en de sterkte van de zekering van het toestel zijn afhankelijk van de stroomopname door de apparatuur die is aangesloten. Autoradio van voren in de houder plaatsen en inschuiven tot de veren aan de rechter en linker zijkant vastklemmen (dit is duidelijk hoorbaar). [. . . ] Beugels links en rechts in de gaten van het paneel schuiven en zover naar binnen drukken, totdat een duidelijk klik hoorbaar is (de veren aan de zijkant zijn nu ontgrendeld). Opmerking Als de beugels eenmaal vastzitten kunnen zij slechts worden verwijderd, als het toestel helemaal naar buiten is getrokken. Isolatie aan het einde van de aardekabel verwijderen en de kabelschoen aansluiten (eventueel vastsolderen). Kontaktvlak van het aardepunt blank krabben en met grafietvet insmeren (belangrijk voor een goede aardeverbinding). Voor de plus-/min-aansluiting de verbindingskabel 7 607 884 093 gebruiken, afb. In enkele wagens van het merk Mercedes ligt een 10-polige steker in de inbouwopening. Achter de uitsparing voor de autoradio tasten en nagaan, welke bevestigingslippen van de houder kunnen worden omgebogen. Houder in de uitsparing plaatsen en de bevestigingslippen met een schroevedraaier ombuigen (fig. De stuurkabel is de geschakelde plus-uitgang voor moderne komponenten zoals bijv: versterker, equalizer of motor-antenne. de stuurkabel niet aan klem 15 (plus geschakeld) of klem 30 (continuplus) aansluiten. Wanneer een volautomatische motorantenne wordt aangesloten, dient de stuurkabel van die motorantenne m. 6 Den met de versterker meegeleverde adapterkabel gebruiken of adapterkabel 7 607 874 003. [. . . ] 6 Den met de versterker meegeleverde adapterkabel gebruiken of adapterkabel 7 607 874 003. 8 Den met de CD-wisselaar meegeleverde adapterkabel gebruiken of aansluitblock . [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT PASADENA CD 71 EU

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT PASADENA CD 71 EU zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag