Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT PARIS RCM 169

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT PARIS RCM 169. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT PARIS RCM 169 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT PARIS RCM 169 te teleladen.


BLAUPUNKT PARIS RCM 169 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (250 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT PARIS RCM 169 annexe 1 (340 ko)
   BLAUPUNKT PARIS RCM 169 annexe 1 (343 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT PARIS RCM 169

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De diameter van de pluskabel en de sterkte van de zekering van het toestel zijn afhankelijk van de stroomopname door de apparatuur die is aangesloten. Aansluitning bij voertuigen die reeds in de fabriek zijn voorzien van een anti-diefstalslede Bij voetuigen, die af fabriek van een anti-diefstalslede zijn voorzien (op dit moment Opel), moet de fabrieksslede worden uitgebouwd. [. . . ] Autoradio van voren in de houder plaatsen en inschuiven tot de veren aan de rechter en linker zijkant vastklemmen (dit is duidelijk hoorbaar). Den met de CD-wisselaar meegeleverde adapterkabel gebruiken of aansluitblock. Beugels links en rechts in de gaten van het paneel schuiven en zover naar binnen drukken, totdat een duidelijk klik hoorbaar is (de veren aan de zijkant zijn nu ontgrendeld). Opmerking Als de beugels eenmaal vastzitten kunnen zij slechts worden verwijderd, als het toestel helemaal naar buiten is getrokken. Voor de plus-/min-aansluiting de verbindingskabel 7 607 884 093 gebruiken, afb. In enkele wagens van het merk Mercedes ligt een 10-polige steker in de inbouwopening. Deze steker mag niet aan autoradio's worden aangesloten aangezien in dat geval de plus voor antenne/versterker tegen massa wordt kortgesloten en een printbaah in de radio spontaan ontbrandt. Houder in de uitsparing plaatsen en de bevestigingslippen met een schroevedraaier ombuigen (fig. De stuurkabel is de geschakelde plus-uitgang voor moderne komponenten zoals bijv: motor-antenne. 6 Den met de versterker meegeleverde adapterkabel gebruiken of adapterkabel 7 607 874 003. 8/9 Den met de CD-wisselaar meegeleverde adapterkabel gebruiken of aansluitblock . Bij gebruik van de IR-afstandbediening kan de QuickOut-functie niet worden gebruikt. De stuurkabel is de geschakelde plus-uitgang voor moderne komponenten zoals bijv: versterker, equalizer. de stuurkabel niet aan klem 15 (plus geschakeld) of klem 30 (continuplus) aansluiten. [. . . ] De stuurkabel is de geschakelde plus-uitgang voor moderne komponenten zoals bijv: versterker, equalizer. de stuurkabel niet aan klem 15 (plus geschakeld) of klem 30 (continuplus) aansluiten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT PARIS RCM 169

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT PARIS RCM 169 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag