Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT ODSB 8000A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT ODSB 8000A. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT ODSB 8000A handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT ODSB 8000A te teleladen.


BLAUPUNKT ODSB 8000A : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (365 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT ODSB 8000A (196 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT ODSB 8000A

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Lees deze gebruiksaanwijzing voordat u het apparaat voor het eerst gebruikt. [. . . ] De rode aansluiting 6 wordt verbonden met accu, (positief, +), de zwarte aansluiting 7 met de voertuig-massa en stuuraansluiting 8 geel met de stuuruitgang (b. Adviezen voor de veiligheid Gelieve tijdens het monteren en aansluiten de volgende veiligheidsadviezen in acht te nemen. 9/:, : naar de dichtstbij gelegen luidsprekerkabels (voor of achter) links en rechts gevoerd, deze worden opgesplitst en op de ingangen aangesloten. de polariteit van de aansluitingen + of - dient strikt in acht te worden genomen. Ook brugeindtrappen (BTL) kunnen direct zonder extra adapter worden aangesloten. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 : ; Ingangsgevoeligheid Faseligging Bovenste grensfrequentie Aansluitkabel Voorversterkeringangen + accu, rood - massa AAN/UIT stuuringang, geel Luidsprekeringang links, Luidsprekeringang rechts, Zekering 20 A cross-overregelaar 3 een filterinstelling die een basweergave met duidelijke contouren oplevert. eventueel dient u de instelling van de gain-regelaar 1 en de filterinstelling 3 afwisselend te optimaliseren. Bij dreunende basweergave met een overdreven volume is een filterinstelling met lage frequentie vereist. [. . . ] Draai nu de gain-regelaar 1 voorzichtig zover open dat u een duidelijke versterking van het basniveau hoort. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT ODSB 8000A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT ODSB 8000A zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag