Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT ODSB 5000

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT ODSB 5000. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT ODSB 5000 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT ODSB 5000 te teleladen.


BLAUPUNKT ODSB 5000 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1907 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT ODSB 5000 (145 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT ODSB 5000

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Die Blaupunkt Redakteure arbeiten ständig daran, die Bedienungsanleitungen übersichtlich und allgemein verständlich zu gestalten. [. . . ] Aansluiting 6 rood wordt verbonden met plus accu, aansluiting 7 zwart met min voertuig-massa en stuuraansluiting 8 geel met de stuuruitgang (b. 9, : naar de dichtstbij gelegen luidsprekerkabels (voor of achter) links en rechts gevoerd, deze worden opgesplitst en op de ingangen aangesloten. de polariteit van de aansluitingen + of - dient strikt in acht te worden genomen. Ook brugeindtrappen (BTL) kunnen direct zonder extra adapter worden aangesloten. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 : ; Ingangsgevoeligheid Faseligging Bovenste grensfrequentie Aansluitsteker Voorversterkeringangen + accu, rood - massa, zwart AAN/UIT stuuringang, geel Luidsprekeringang links, + groen, -groen/zwart Luidsprekeringang rechts, + grijs, -grijs/zwart Zekering 7 A De inbouwplaats hangt af van het soort voertuig. Bij montage direct op een harde onderground (zij- of bodemplaat) is het raadzaam tussen behuizing, montagehoek en montagevlakken het meegeleverde, zelfklevende schuimstofkussen te gebruiken. [. . . ] Een oversturing van de actieve wooferbox door een te hoog gekozen versterking (pos. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT ODSB 5000

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT ODSB 5000 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag