Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT MONTREAL RCM 45

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT MONTREAL RCM 45. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT MONTREAL RCM 45 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT MONTREAL RCM 45 te teleladen.


BLAUPUNKT MONTREAL RCM 45 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (333 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT MONTREAL RCM 45 annexe 1 (122 ko)
   BLAUPUNKT MONTREAL RCM 45 annexe 1 (124 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT MONTREAL RCM 45

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Autoradio von vorn in die Halterung einsetzen und einschieben, bis die seitlichen Rastfedern rechts und links arretieren (deutliches Knacken hörbar). [. . . ] Achter de uitsparing voor de autoradio tasten en nagaan, welke bevestigingslippen van de houder kunnen worden omgebogen. Houder in de uitsparing plaatsen en de bevestigingslippen met een schroevedraaier ombuigen (fig. 15 (plus geschakeld via contactslot) achter de zekering wordt aangesloten, is het mogelijk de autoradio via het contactslot aan- en uit te schakelen. Bovendien wordt het toestel, ter beveiliging van de accu, na een een uur automatisch uitgeschakeld. De vertraagde uitschakeling na een uur wordt niet geaktiveerd, als de continu-plus (klem 30) wordt aangesloten. 6 Den met de versterker meegeleverde adapterkabel gebruiken of adapterkabel 7 607 874 003. 9 Den met de CD-wisselaar meegeleverde adapterkabel gebruiken of aansluitblock . Voor Audi-, Opel- en VW-auto's zijn ondanks de ISO-voorziening adapterkabels nodig. [. . . ] Telefoon-mute (Low) Is een autotelefoon aangesloten, dan wordt de radio voor de duur van het telefoongesprek stomgeschakeld. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT MONTREAL RCM 45

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT MONTREAL RCM 45 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag