Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT MONTE CARLO TCM 169

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT MONTE CARLO TCM 169. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT MONTE CARLO TCM 169 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT MONTE CARLO TCM 169 te teleladen.


BLAUPUNKT MONTE CARLO TCM 169 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (437 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT MONTE CARLO TCM 169 (442 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT MONTE CARLO TCM 169

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Alle Stecker sind so weit in die Kammern einzuschieben, bis die seitlichen Rastnasen einrasten. Sie müssen die Bügel links und rechts in die vorhandenen Löcher der Blende stecken und so weit eindrücken, bis ein deutliches Knacken zu hören ist (seitliche Federn sind entriegelt). [. . . ] Afhankelijk van het type antenne moet eventueel de meegeleverde antenneadapter met houders worden gebruikt (zie fig. 1 Aansluiting aan de zijde van de auto met ISOstandaardstekker Om onjuiste elektrische aansluiting te voorkomen bij ISO-standaardstekkers aan de zijde van de auto, dient u de universele ISO-adapterkabel te gebruiken (best. Na de inbouw van de antenne dient u de aansluiting aan de Radiophone handvast aan te draaien en vervolgens met een tang nog een kwartslag verder vast te draaien (aansluiting: zie fig. Afhankelijk van de inbouwsituatie kunt u kiezen tussen de NTR 101 (combiantenne GPS, radio, GSM) of de N 301 (uitsluitend GPS-antenne). De inbouw van de antenne moet worden uitgevoerd volgens de inbouwhandleiding van de desbetreffende antenne (aansluiting: zie fig. Voor auto's zonder DIN-opening levert Blaupunkt voor de meest gangbare autotypes specifieke inbouwsets voor 50/52mm-apparaten. Van welke inbouwsituatie er in uw auto sprake is en gebruik voor de inbouw eventueel een voor uw auto specifieke inbouwset. Bij auto's zonder voorbereidende radio-uitrusting of een te geringe doorsnede van de plus-/minkabel (< 1, 5 mm2) moet de meegeleverde ISO +/- aansluitkabel (te herkennen aan de bruine, oranje, geel-groene en twee rode kabels) worden aangesloten met de universele voedingskabel (te verkrijgen bij de vakhandel, best. In de auto aanwezige stuurwielafstandsbedieningen kunnen bij bepaalde autotypes worden geadapteerd met een overeenkomstige interface. De bij deze Radiophone meegeleverde houder maakt de inbouw mogelijk in auto's met een DIN-autoradioopening met een binnenmaat van 182 x 53 x 165 mm en een dashboarddikte van 1 tot 20 mm (zie fig. [. . . ] Aansluitingverlichting Aansluiting voor de verlichting bij auto's met regelbare dashboardverlichting (via pluspool). Deze aansluiting mag alleen geschakeld via hetcontactslotwordenaangesloten(klem15). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT MONTE CARLO TCM 169

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT MONTE CARLO TCM 169 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag