Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT LUCCA OST EUROPA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT LUCCA OST EUROPA. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT LUCCA OST EUROPA handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT LUCCA OST EUROPA te teleladen.


BLAUPUNKT LUCCA OST EUROPA : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (42 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT LUCCA OST EUROPA (612 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT LUCCA OST EUROPA

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] hierbij moeten de veiligheidsvoorschriften van de autofabrikant (airbag , alarminstallaties , boordcomputer , startonderbreking) worden opgevolgd. Bij het boren van gaten dient u erop te letten dat er geen onderdelen van de auto (accu, kabels, zekeringkast) beschadigd raken. [. . . ] Voor onze producten die binnen de Europese Unie zijn gekocht, bieden wij een fabrieksgarantie. Bei der Montage müssen die Innenseite der Frontscheibe und die aufzuklebenden Teile eine Mindesttemperatur von 18 °C haben. Bij de montage moeten de binnenkant van de voorruit en de te lijmen onderdelen een minimumtemperatuur hebben van 18° C. De lijmoppervlakken van het draagpapier van de beide ontvangstelementen en de voet mogen na het verwijderen van de folie niet meer worden aangeraakt. De binnenkant van de ruit moet op de plaats van montage absoluut droog zijn!Zet de transparante onderlegschijfjes op het uiteinde van de stift, plaats ze aan het begin en einde van het element en wrijf ze stevig vast. Duw het huis eerst op de onderste pen van de voet en vervolgens aan de bovenkant aan. Schuif de kabel in de rubber afdichting en leg deze naar beneden of onder de bekleding van de raamstijl. Draai de bevestigingsschroef eruit, schuif het massaband ver onder de voet van de houder en draai de schroef er zo in dat het massaband doorboord wordt. Verwijder de bekleding, kras de verf van de contactplaats op de raamstijl en vet deze in met beschermvet. [. . . ] Verwijder de bekleding, kras de verf van de contactplaats op de raamstijl en vet deze in met beschermvet. An anderer Stelle / At another point / A un autre endroit / Su un altro punto / Op een andere plaats / Övriga stomanslutningar / En otro lugar / In het raam of de zijstijl van de voorruit: boor een gat van 2 mm Ø. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT LUCCA OST EUROPA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT LUCCA OST EUROPA zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag