Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT LUCCA MP3 ITALIEN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT LUCCA MP3 ITALIEN. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT LUCCA MP3 ITALIEN handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT LUCCA MP3 ITALIEN te teleladen.


BLAUPUNKT LUCCA MP3 ITALIEN : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (42 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT LUCCA MP3 ITALIEN

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Let op: De eenmaal gemonteerde antenne kan niet meer worden verschoven. [. . . ] Let op: De eenmaal gemonteerde antenne kan niet meer worden verschoven. Voor onze producten die binnen de Europese Unie zijn gekocht, bieden wij een fabrieksgarantie. Antennekabels moeten ter voorkoming van storingen met voldoende afstand tot kabelbundels worden gelegd. Om een optimale ontvangstkwaliteit te realiseren, richt u de antenne zodanig uit, dat zo mogelijk één staaf horizontaal en één staaf verticaal is uitgericht. Quite la tapas de protección de las varillas, y adhiera bien fijas las varillas en las posiciones deseadas, limpias y exentas de grasa. [. . . ] Om een optimale ontvangstkwaliteit te realiseren, richt u de antenne zodanig uit, dat zo mogelijk één staaf horizontaal en één staaf verticaal is uitgericht. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT LUCCA MP3 ITALIEN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT LUCCA MP3 ITALIEN zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag