Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT LUCCA MP3 IBERIA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT LUCCA MP3 IBERIA. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT LUCCA MP3 IBERIA handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT LUCCA MP3 IBERIA te teleladen.


BLAUPUNKT LUCCA MP3 IBERIA : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (42 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT LUCCA MP3 IBERIA

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De CD-wisselaar niet plaatsen, daar waar de temperatuur tot boven 55° C kan oplopen (denk b. [. . . ] De CD-wisselaar niet plaatsen, daar waar de temperatuur tot boven 55° C kan oplopen (denk b. Daar waar hij aan vocht, regen, stof, vuil of sterke trillingen is blootgesteld. De schakelaars aan de zijkant dienen in overeenstemming met de hoek waarin de automatische CD-wisselaar is geänstalleerd te worden gesteld. Dek de met fi gemerkte gaten af met de stickers H (bescherming tegen stof). Bij montage hangend onder de hoedenplank (of anderszins in de kofferruimte) de inbouwplaats zo kiezen dat de wisselaar horizontaal gemonteerd kan worden. De wisselaar mag de vrije beweging van veren/armen van achterklep of kofferdeksel niet belemmeren. [. . . ] Bij montage hangend onder de hoedenplank (of anderszins in de kofferruimte) de inbouwplaats zo kiezen dat de wisselaar horizontaal gemonteerd kan worden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT LUCCA MP3 IBERIA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT LUCCA MP3 IBERIA zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag