Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT LUCCA ALPEN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT LUCCA ALPEN. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT LUCCA ALPEN handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT LUCCA ALPEN te teleladen.


BLAUPUNKT LUCCA ALPEN : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (42 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT LUCCA ALPEN (612 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT LUCCA ALPEN

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bij inschakeling wordt door een , , Last Memory"functie op de laatst gekozen functie (TV-Preset resp. [. . . ] Voor het ontvangen van TV-programma's kunnen alle zenders met een goede ontvangstkwaliteit middels een Preset-zoekloop met programmering (Travelstore) of met een kanaalzoekloop (Channel) worden opgezocht. Werd geen zender gevonden en vastgelegd, dan toont het display eveneens geheugenplaats 1. Q 3 Voor kiezen van vastgelegde zenders 6 voor down indrukken voor up, of (repeterend: bij ingedrukt houden wordt verdergeschakeld). Alle zenders die kunnen worden ontvangen, worden in gevonden volgorde vastgelegd. Dit moet geschieden voordat de tuner wordt gemonteerd en uitsluitend door een geautoriseerd vakman. Remote control BRC 03 / tv-tuner Om technische redenen moet toets TV op de afstandsbediening vanaf apparaatindex AB ca. Drie seconden ingedrukt worden gehouden om het frequentiegebied K 21 - K 69 over te schakelen van PAL op SECAM of omgekeerd. de zoekafstemming doorloopt het PAL-gebied met de aanduiding 01 - 12 en 80 - 96 , het SECAM-gebied van 70 - 79 en het PAL/SECAM-gebied van 21 - 69. [. . . ] de zoekafstemming doorloopt het PAL-gebied met de aanduiding 01 - 12 en 80 - 96 , het SECAM-gebied van 70 - 79 en het PAL/SECAM-gebied van 21 - 69. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT LUCCA ALPEN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT LUCCA ALPEN zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag