Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT LUCCA 5.2 SOUTH EUROPE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT LUCCA 5.2 SOUTH EUROPE. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT LUCCA 5.2 SOUTH EUROPE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT LUCCA 5.2 SOUTH EUROPE te teleladen.


BLAUPUNKT LUCCA 5.2 SOUTH EUROPE : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (28 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT LUCCA 5.2 SOUTH EUROPE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voor de aansluiting op autoradio´s met ISO-aansluiting de Blaupunkt ISO-Cinch adapter gebruiken (7 607 893 093 of 7 607 855 094). De prestaties van een versterker worden begrensd door die van de installatie. een juiste installatie verhoogt de totale prestaties van uw audiosysteem. [. . . ] een juiste installatie verhoogt de totale prestaties van uw audiosysteem. Deze inbouwhandleiding grondig door en neem voldoende tijd voor het inbouwen. Sta ons toe om tot slot nog enige aandacht te besteden aan het onderwerpgezondheidsbescherming: Denk er bij de muziekweergave in uw voertuig aan dat een langdurig geluidsniveau boven 100 dB kan leiden tot beschadiging van het menselijke gehoord tot volledige doofheid. Met moderne systemen met hoge vermogens en hoogwaardige luidsprekerconfiguraties kunnen geluidsniveaus van meer dan 130 dB worden bereikt. Gedurende de montage en de aansluiting moet u de volgende veiligheidsinstructies aanhouden. - Let er bij het boren van gaten op, dat geen onderdelen van het voertuig worden beschadigd!- De diameter van de plus- en minkabels mag niet kleiner zijn dan 6 mm2 . - Bij een verkeerde installatie kunnen storingen in het elektronische voertuigsysteem of uw autoradio optreden. - Contactoppervlakken van het massapunt blank maken en met grafietvet invetten. De in de versterker geïntegreerde zekeringen (Fuse) beschermen de eindtrap en het volledige elektrische systeem in geval van een storing. Bij toepassing van een zekering die kan worden vervangen nooit zekeringen overbruggen of vervangen door typen met een hogere stroom. Wanneer bijvoorbeeld een subwoofer- paar moet worden aangesloten, zijn de afgebeelde "Low-Pass"- instellingen noodzakelijk (Fig. "High-Pass" Bij de instelling van 80 Hz heeft de versterker een frequentiebereik van 80 Hz tot 30. "Low- Pass"- frequentieregeling Deze regelaar is actief, wanneer de schakelaar zich in de "Low-Pass" stand bevindt en maakt de instelling van de gewenste beginfrequentie mogelijk. Voorbeeld: Bij de instelling van 150 Hz heeft de versterker een frequentiebereik van 10 Hz tot 150 Hz. Op deze manier kan de versterker via een aan-/uitschakelaar van de radio worden in-/uitgeschakeld. [. . . ] Voorbeeld: Bij de instelling van 150 Hz heeft de versterker een frequentiebereik van 10 Hz tot 150 Hz. Op deze manier kan de versterker via een aan-/uitschakelaar van de radio worden in-/uitgeschakeld. Bij aansluiten van een autoradio van een andere producent moet de ingangsgevoeligheid overeenkomstig de opgave van de producent worden aangepast. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT LUCCA 5.2 SOUTH EUROPE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT LUCCA 5.2 SOUTH EUROPE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag