Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT LUCCA 3.5 EDITION IBERIA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT LUCCA 3.5 EDITION IBERIA. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT LUCCA 3.5 EDITION IBERIA handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT LUCCA 3.5 EDITION IBERIA te teleladen.


BLAUPUNKT LUCCA 3.5 EDITION IBERIA : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (27 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT LUCCA 3.5 EDITION IBERIA

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voor Audi-, Opel- en VW-auto's zijn ondanks de ISO-voorziening adapterkabels nodig. Als hier geen adapterkabel wordt gebruikt, treden er storingen in het elektronisch systeem op. [. . . ] Als hier geen adapterkabel wordt gebruikt, treden er storingen in het elektronisch systeem op. Bij voertuigen die met ISO-aansluitstekers zijn uitgerust moeten aan de ±-steker pin 1, 2 en 3 in principe vrij zijn. Aansluitning bij voertuigen die reeds in de fabriek zijn voorzien van een anti-diefstalslede Bij voetuigen, die af fabriek van een anti-diefstalslede zijn voorzien (op dit moment Opel), moet de fabrieksslede worden uitgebouwd, zie fig. Isolatie aan het einde van de aardekabel verwijderen en de kabelschoen aansluiten (eventueel vastsolderen). Kontaktvlak van het aardepunt blank krabben en met grafietvet insmeren (belangrijk voor een goede aardeverbinding). de stuurkabel niet aan klem 15 (plus geschakeld) of klem 30 (continuplus) aansluiten. Wanneer een volautomatische motorantenne wordt aangesloten, dient de stuurkabel van die motorantenne m. Autoradio voor in de houder plaatsen en inschuiven tot de zijveren rechts en links vergrendelen (klikken duidelijk hoorbaar vast). Achter de uitsparing voor de autoradio tasten en nagaan, welke bevestigingslippen van de houder kunnen worden omgebogen. Houder in de uitsparing plaatsen en de bevestigingslippen met een schroevedraaier ombuigen (fig. [. . . ] Achter de uitsparing voor de autoradio tasten en nagaan, welke bevestigingslippen van de houder kunnen worden omgebogen. Houder in de uitsparing plaatsen en de bevestigingslippen met een schroevedraaier ombuigen (fig. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT LUCCA 3.5 EDITION IBERIA

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT LUCCA 3.5 EDITION IBERIA zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag