Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT LONDON MP48

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT LONDON MP48. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT LONDON MP48 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT LONDON MP48 te teleladen.


BLAUPUNKT LONDON MP48 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2160 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT LONDON MP48

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Um Ihnen die Einstellung zu vereinfachen, wird die Lautstärke entsprechend Ihrer Einstellungen angehoben bzw. [. . . ] Um die Uhrzeit einzustellen, u drücken Sie die Taste MENU· Um die Lautstärkeverteilung links/rechts (Balance) einzustellen, u drücken Sie die Taste AUD >. U Drücken Sie die Taste oder 4, um die Lautstärkeverteilung rechts/links (RIGHT/LEFT) einzustellen. Um die Lautstärkeverteilung vorne/hinten (Fader) einzustellen, u drücken Sie die Taste AUD >. U Drücken Sie die Taste oder 4, um die Lautstärkeverteilung vorne/hinten (REAR/FRONT) einzustellen. Um die aktuell eingestellte Farbe auszuwählen, u drücken Sie die Taste MENU· Farbe für die Displaybeleuchtung mischen u Drücken Sie die Taste MENU· Adviezen voor de veiligheid Wilt u dedurende het monteren en aansluiten de volgende veiligheidsadviezen in acht nemen. Bij het gaten boren erop letten dat geen voertuigonderdelen worden beschadigd. [. . . ] Bij inbouw van een versterker of cd-wisselaar moeten eerst de massacontacten van de apparaten worden verbonden voordat de stekkers voor de line-in- of line-out-bussen worden aangesloten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT LONDON MP48

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT LONDON MP48 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag