Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT IVSC-3302

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT IVSC-3302. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT IVSC-3302 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT IVSC-3302 te teleladen.


BLAUPUNKT IVSC-3302 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1207 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT IVSC-3302 (2160 ko)
   BLAUPUNKT IVSC-3302 INSTALLATION INSTRUCTION (156 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT IVSC-3302

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 59 28 ALGEMENE AANWIJZINGEN Hartelijk dank dat u voor een Blaupunktproduct hebt gekozen. Lees deze gebruiksaanwijzing voordat u het apparaat voor het eerst gebruikt. [. . . ] Om één afzonderlijke monitor of alle monitoren tegelijk aan te sturen is het invoeren van een toetsenreeks vereist. Hiertoe wordt eerst de monitor gekozen (FRONT/LEFT/RIGHTOVERHEAD of ALL) en vervolgens de gewenste functie gestart. De keuze van de monitor(en) blijft behouden totdat opnieuw op een van de toetsen (FRONT/LEFT/RIGHT-OVERHEAD of ALL) wordt gedrukt. DEUTSCH IR-afstandsbediening 1 POWER Aan/uit-toets voor de gekozen monitor(en). 3 VOL · pijltoets Volume van de gekozen monitor vergroten (niet Audio OUT). VOL · pijltoets Volume van de gekozen monitor verkleinen (niet Audio OUT). 4 MUTE Geluid van alle aangesloten monitoren en Audio OUT onderdrukken. 5 CH · pijltoets / Kiezen van de ingangsbron voor de gekozen monitor. 1 2 3 MUTE POWER NAVI < ; : 9 8 BOOSTER AUDIO CH VOL CH 5 7 OVERHEAD Kiezen van de monitor RIGHT / OVERHEAD. 9 LEFT Linkermonitor kiezen. FRONT LEFT ALL RIGHT : FRONT Frontmonitor kiezen. OVERHEAD IVRC 05 7 6 31 DANSK PORTUGUÊS ESPAÑOL SVENSKA 4 6 RIGHT Kiezen van de monitor RIGHT / OVERHEAD. NEDERLANDS ITALIANO FRANÇAIS ENGLISH IR-AFSTANDSBEDIENING Instellingen voor Audio OUT ; AUDIO CH · pijltoets / Kiezen van de ingangsbron voor Audio OUT. < BOOSTER Instelling van de versterking voor Audio OUT / 0 dB of 10 dB. INBOUW Inbouw Inbouw- en veiligheidsinstructies Voordat u uw signal controller aansluit, dient u de volgende aanwijzingen zorgvuldig te lezen. Voor de duur van de montage en de aansluiting moet de minpool van de accu worden losgekoppeld. Hierbij dienen de veiligheidsinstructies van de autofabrikant (airbag, alarminstallaties, boordcomputer, startonderbreking) te worden opgevolgd. Voor het boren van gaten dient u er zeker van te zijn dat er geen kabels of auto-onderdelen beschadigd kunnen worden. [. . . ] 1 FRANÇAIS 12V ENGLISH DEUTSCH Anschlussbilder · Connection diagrams · Schéma électrique · Schemi di allacciamento · Aansluittekeningen · Anslutningsbilder · Esquemas de conexión · Esquemas de ligação · Tilslutningsskemaer Fig. 2 CH1 DC 12V IN IR CH2 CH3 Audio in-right Audio in-left Video in IR-Empfänger (Eingang) IR receiver in Fig. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT IVSC-3302

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT IVSC-3302 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag