Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT INTERFACE RCI-4A-VAN INSTALLATION INSTRUCTIONS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT INTERFACE RCI-4A-VAN. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT INTERFACE RCI-4A-VAN handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT INTERFACE RCI-4A-VAN te teleladen.


BLAUPUNKT INTERFACE RCI-4A-VAN INSTALLATION INSTRUCTIONS: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (333 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT INTERFACE RCI-4A-VAN INSTALLATION INSTRUCTIONS (335 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT INTERFACE RCI-4A-VANINSTALLATION INSTRUCTIONS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Nicht für / not for / pas pour / non per / niet geschikt voor / ej för / no para / nao serve para Voor deze autoradio's moeten de schakelaars op de interface in de volgende stand worden gezet: Let op: On/off-schakelaars mogen alleen worden omgezet wanneer de component spanningsloos is. [. . . ] Lees deze gebruiksaanwijzing voordat u het apparaat voor het eerst gebruikt. Voor onze producten die binnen de Europese Unie worden gekocht, bieden wij een fabrieksgarantie. * in een andere bus De interface voor stuurwielafstandsbediening RCI-A-VAN verbindt een groot aantal autoradio's en navigatieapparaten met auto's van de merken Peugeot of Citroën (met VANdatabus). Alle functies die de desbetreffende autoradio ondersteunt, kunnen op afstand worden bediend. Voor fouten als gevolg van onvoldoende controle van de aansluittechniek en bezetting van de contacten kan Blaupunkt geen aansprakelijkheid aanvaarden. De interface wekt de volgende signalen op vanuit het datatelegram van de VAN-databus. [. . . ] Las señales generadas por el interface procedente del telegrama de datos del bus VAN son las siguientes: [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT INTERFACE RCI-4A-VAN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT INTERFACE RCI-4A-VAN zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag