Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT BLUETOOTH-USB INTERFACE FOR VW-AUDI

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT BLUETOOTH-USB INTERFACE. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT BLUETOOTH-USB INTERFACE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT BLUETOOTH-USB INTERFACE te teleladen.


BLAUPUNKT BLUETOOTH-USB INTERFACE FOR VW-AUDI: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (471 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT BLUETOOTH-USB INTERFACE (221 ko)
   BLAUPUNKT BLUETOOTH-USB INTERFACE (615 ko)
   BLAUPUNKT BLUETOOTH-USB INTERFACE FOR VW-AUDI (513 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT BLUETOOTH-USB INTERFACEFOR VW-AUDI

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] U kunt de garantiebepalingen oproepen op www. blaupunkt. de of direct opvragen bij: Blaupunkt GmbH Hotline Robert Bosch Str. 200 D-31139 Hildesheim Conformiteitsverklaring Hierbij verklaart Blaupunkt GmbH dat het toestel Bluetooth Interface in overeenstemming is met de essentiële eisen en de andere relevante bepalingen van richtlijn 1999/5/EG. Basisinstellingen Verbinden van de mobiele telefoon met de interface Zoek met uw telefoon naar Bluetooth apparaten (zie handleiding van de mobiele telefoon -> Pairing). [. . . ] U kunt titels en directories via de toetsen omschakelen, die u ook gebruikt voor de weergave van de CD-wisselaar (directory-keuze met CD vooruit/achteruit, titelkeuze met track vooruit/achteruit). USB USB - stick Blaupunkt CD01 CD02 CD03 CD04 CD05 CD06 99 tracks 99 tracks 99 tracks 99 tracks 99 tracks 99 tracks Mappenbeheer / structuur op de verwisselbare UsB-gegevensdrager Maak een map aan met de naam Blaupunkt. In deze map heeft u de mogelijkheid in submappen tot maximaal 6 "CD`s" te maken. Deze "CD`s" moeten opvolgend een naam worden gegeven van CD01 t/m CD06, altijd te beginnen met CD01! In elke submap ("CD") kunnen maximaal 99 tracks / muziekstukken worden beheerd. Opmerking: Er kunnen meer dan 99 tracks in een afspeellijst gebruikt worden, er is dan echter geen eenduidige of juiste weergave van het tracknummer mogelijk. resetten naar fabrieksinstellingen u kunt de interface naar de fabrieksinstellingen terugzette, om gekoppelde mobiele telefoons en telefoonboeken uit het geheugen van de interface te wissen. Opmerking: Hiervoor mag geen mobiele telefoon met de interface zijn verbonden. 22 Houdt de PTT-toets minimaal ca. De interface is op fabrieksinstellingen ingesteld. Sluit de USB-stick aan op de USB-kabel van de interface. Houdt de PTT-toets ingedrukt en schakel daarbij de autoradio uit en weer in. U kunt met de DIS-toets op de radio eventueel de weergave omschakelen. De actualisering is afgesloten, wanneer het radiodisplay Titel/Track 99 weergeeft en de tijd op 59:59 staat. De nieuwe software is nu actief. software-actualisering U kunt de software van de interface zelf actualiseren, om de interface compatibel met nieuwe mobiele telefoons te maken. Opmerking: Wanneer u de software actualiseert kan het zijn, dat deze handleiding niet meer actueel is. [. . . ] This transmitter must not be co-located or operating in conjunction with any other antenna or transmitter. 2. Specific Part 15. 105 Information to the user: 2. 1 For Class A digital device (A digital device that is marketed for use in a commercial, industrial or business environment, exclusive of a device which is marketed for use by the general public or is intended to be used in the home. ) Note: This equipment has been tested and found to comply with the limits for a Class A digital device, pursuant to part 15 of the FCC Rules. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT BLUETOOTH-USB INTERFACE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT BLUETOOTH-USB INTERFACE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag