Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT BLUETOOTH-USB INTERFACE CNC

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT BLUETOOTH-USB INTERFACE CNC. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT BLUETOOTH-USB INTERFACE CNC handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT BLUETOOTH-USB INTERFACE CNC te teleladen.


BLAUPUNKT BLUETOOTH-USB INTERFACE CNC : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1778 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT BLUETOOTH-USB INTERFACE CNC

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voor sommige functies kunt u ook de PTT-toets van de interface gebruiken. In deze handleiding wordt ook de bediening via uw autoradio beschreven. Let ook op de gebruikershandleiding van uw autoradio, wanneer de in deze handleiding omschreven bediening afwijkt van die van uw Blaupunkt autoradio. [. . . ] u Druk op de toets of , om het eerste cijfer van het telefoonnummer te kiezen. Naar de u Ga steeds met de toets volgende positie en kies met de toets of het volgende cijfer. Wanneer u het nummer volledig heeft ingevoerd, u drukt u op de toets MENU· oK , om te bellen. Op het display wordt "CALL" en de duur van de oproep weergegeven. opmerkingen: · Wanneer u een ongeldig nummer heeft ingevoerd, wordt in het display "INVALID NUMBER" weergegeven. Wanneer er geen verbinding kan worden gemaakt, wordt in het display "CALL ERROR" weergegeven. Bij een bestaande verbinding met de interface kunnen bij vele mobiele telefoons de nummers ook direct op de telefoon worden ingevoerd en worden gebeld (beginnen met kiezen). Om het laatst gekozen nummer weer te bellen, u drukt u op de autoradio langer dan 2 seconden op de knop DIS. Nummer opslaan Om een nummer op te slaan, u voert u het nummer in zoals aangegeven in hoofdstuk "uitgaande oproep". Wanneer u het nummer volledig heeft ingevoerd, u druk dan langer dan 2 seconden op de gewenste geheugentoets. Om een opgeslagen nummer te bellen, u drukt u op de autoradio langer dan 2 seconden op de knop DIS. U kunt een USB-datadrager met MP3-bestanden op de interface aansluiten, om de MP3-bestanden via de autoradio af te spelen. Opmerking Schakel het apparaat altijd uit, voordat u de USB-datadrager aansluit of uitneemt, zodat de datadrager correct wordt aangemeld en afgemeld. U Druk op de autoradio net zo vaak op de toets SRC totdat "USB" (of de naam van het gekoppelde apparaat) in het display verschijnt. [. . . ] Wanneer het laden is afgerond, wordt in het display titelnummer "99" en de tijd "59:59" weergegeven. opmerkingen: · Wanneer de voortgangsaanduiding vóór het voltooien van het laden blijft staan, neem dan de USB-datadrager uit en sluit deze opnieuw aan op de USB-kabel van de interface. Wordt aan het einde van het laden de tijd "00:00" weergegeven, dan is een fout opgetreden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT BLUETOOTH-USB INTERFACE CNC

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT BLUETOOTH-USB INTERFACE CNC zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag