Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT IF APPLE IPOD INTERFACE T-LINE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT IF APPLE IPOD INTERFACE T-LINE. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT IF APPLE IPOD INTERFACE T-LINE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT IF APPLE IPOD INTERFACE T-LINE te teleladen.


BLAUPUNKT IF APPLE IPOD INTERFACE T-LINE : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (246 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT IF APPLE IPOD INTERFACE T-LINE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Let op: De bedieningsfuncties voor de MP3-weergave komen overeen met de gebruiksaanwijzing van uw autoradio (weergave van cd-wisselaar). [. . . ] hierbij dienen de veiligheidsinstructies van de autofabrikant (airbag , alarminstallaties , boordcomputer , startonderbreking) te worden opgevolgd. Wenken voor de inbouw Sluit de aansluitkabel aan op kamer C3 (zie fig. Voor fouten als gevolg van onvoldoende controle van de aansluittechniek en bezetting van de contacten kan Blaupunkt geen aansprakelijkheid aanvaarden. Algemeen Lees deze gebruiksaanwijzing voordat u het apparaat voor het eerst gebruikt. Voor onze producten die binnen de Europese Unie worden gekocht, bieden wij een fabrieksgarantie. Installatie daarom altijd zodanig dat u de actuele verkeerssituatie altijd het hoofd kunt bieden. [. . . ] Gebruik voor het afvoeren van het oude apparaat de beschikbare retour- en verzamelsystemen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT IF APPLE IPOD INTERFACE T-LINE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT IF APPLE IPOD INTERFACE T-LINE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag