Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT APPLE IPOD INTERFACE INSTALLATION INSTRUCTION

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT APPLE IPOD INTERFACE. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT APPLE IPOD INTERFACE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT APPLE IPOD INTERFACE te teleladen.


BLAUPUNKT APPLE IPOD INTERFACE INSTALLATION INSTRUCTION: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (589 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT APPLE IPOD INTERFACEINSTALLATION INSTRUCTION

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Lees deze gebruiksaanwijzing voordat u het apparaat voor het eerst gebruikt. [. . . ] Let op: De bedieningsfuncties voor de MP3-weergave komen overeen met de gebruiksaanwijzing van uw autoradio (weergave van cdwisselaar). Info: Bij de TravelPilot E1/E2 wordt de afspeellijst gewisseld met de OK-toets. Aanwijzingen voor de veiligheid Voordat u de interface aansluit, dient u de volgende wenken zorgvuldig te lezen. Voor de duur van de montage en de aansluiting moet de minpool van de accu worden losgekoppeld. Let op: De bedieningsfuncties voor de MP3-weergave komen overeen met de gebruiksaanwijzing van uw autoradio (weergave van cdwisselaar). Info: Bij de TravelPilot E1/E2 wordt de afspeellijst gewisseld met de OK-toets. [. . . ] In de softwareversie Basic kunnen maximaal negen playlists met elk maximaal 99 tracks worden aangemaakt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT APPLE IPOD INTERFACE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT APPLE IPOD INTERFACE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag