Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT IC 118

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT IC 118. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT IC 118 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT IC 118 te teleladen.


BLAUPUNKT IC 118 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (210 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT IC 118 (174 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT IC 118

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] PTY-Sprache auswählen Sie können die Sprache, in der die Programm-Typen angezeigt werden, auswählen. [. . . ] U Drücken Sie die Taste oder 2, um die gewählte Einstellung zu ändern. E-TREBLE einstellen Um die Frequenz der Höhen einzustellen, u drücken Sie die MENU-Taste >. U Drücken Sie die Taste oder 2, um die Einstellung zu ändern. E-MIDDLE einstellen Um die Verstärkung, die Frequenz und den Gütefaktor der Mitten einzustellen, u drücken Sie die MENU-Taste >. Adviezen voor de veiligheid Wilt u dedurende het monteren en aansluiten de volgende veiligheidsadviezen in acht nemen. Bij het gaten boren erop letten dat geen voertuigonderdelen worden beschadigd. De voor uw voertuig vereiste adapterkabel is bij de BLAUPUNKT-vakhandel verkrijgbaar!Voor schade door fouten in montage of aansluiting en schade als gevolg daarvan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. [. . . ] Mochten de hier vermelde aanwijzingen voor de montage voor u niet van toepassing zijn, dan kunt u contact opnemen met uw Blaupunkt-vakhandel, uw autofabrikant of onze telefoon-hotline. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT IC 118

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT IC 118 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag