Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT HELSINKI RTM 127

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT HELSINKI RTM 127. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT HELSINKI RTM 127 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT HELSINKI RTM 127 te teleladen.


BLAUPUNKT HELSINKI RTM 127 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (637 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT HELSINKI RTM 127 annexe 1 (454 ko)
   BLAUPUNKT HELSINKI RTM 127 annexe 1 (471 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT HELSINKI RTM 127

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Jetzt können die Anschlußkabel durch seitlichen Druck auf die jeweilige Rastnase herausgezogen werden (siehe Fig. Wanneer de auto onvoldoende wordt beschermd tegen hoogfrequente signalen, kunnen storingen optreden bij elektronische brandstofinspuitsystemen, elektronische ABS-systemen, elektronische snelheidsregelaars of andere elektronische systemen. Lees voor het inbouwen van de radio de aanwijzingen voor de inbouw en de aansluiting. [. . . ] Bij auto's zonder voorbereidende autoradio-uitrusting, of wanneer de doorsnede van de plus/min-kabel te gering is (< 1, 5 mm2), moet de meegeleverde ISO-plus/min-kabel (te herkennen aan de bruine, oranje, geel/groene en twee rode kabels) worden aangesloten op de universele voedingskabel (te verkrijgen bij de vakhandel, best. Bij deze wijze van aansluiten moet u nagaan of uw auto vooraf is uitgerust met passieve of actieve luidsprekers. Passief betekent: luidsprekers zonder eigen versterker; actief betekent: met versterker. Bij passieve luidsprekers (4 Ohm) kunt u de ISO-stekkers in de auto via een adapter aansluiten. Voor actieve luidsprekers kunt u voor bepaalde autotypes via uw vakhandel passende adapterkabels aanschaffen. Luidsprekeraansluiting in auto's zonder enige voorbereidende uitrusting Wanneer de luidsprekers achteraf zijn ingebouwd, gebruikt u de meegeleverde ISO-luidsprekerkabels. U kunt de verbinding tussen de ISO-luidsprekerkabel en de luidsprekers tot stand brengen met kroonsteentjes (niet meegeleverd) (zie fig. Schuif alle stekkers zo ver in de kamers dat de klemmen aan de zijkant vastklikken. Zachte druk op beide zijden van het frame in de uitsparing totdat de radio wordt vergrendeld met de beide veren aan de linker- en rechterzijde (er is een duidelijke klik te horen) (zie fig. Druk bij het plaatsen van de radio niet tegen het display, knoppen of schakelaars!Steek de beugels links en rechts in de aanwezige gaten van het paneel en duw ze zo ver naar binnen dat er een duidelijke klik te horen is (veren aan de zijkant ontgrendeld). Nu kunnen de aansluitkabels door zijdelingse druk op de klemmen worden losgemaakt en verwijderd (zie fig. Let op: De vergrendelde beugels kunnen alleen worden verwijderd nadat de radio uit de uitsparing is gehaald. VW, Seat, Audi, wordt de voedingsspanning voor de antenne aangevoerd via de antennekabel (zie de gebruiksaanwijzing van de auto). [. . . ] Bovendien schakelt het apparaat zichzelf ter bescherming van de accu na een uur automatisch uit. , , Contacttimer 00": de logische uurschakeling wordt niet geactiveerd wanneer de continue pluspool (klem 30) wordt aangesloten. aansluiting op PIN 2 alleen via relais , maximale belasting < 100 mA. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT HELSINKI RTM 127

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT HELSINKI RTM 127 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag