Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT COMFORT 112 WIRELESS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT COMFORT 112 WIRELESS. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT COMFORT 112 WIRELESS handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT COMFORT 112 WIRELESS te teleladen.


BLAUPUNKT COMFORT 112 WIRELESS : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1382 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT COMFORT 112 WIRELESS

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wanneer uw oren suizen, verminder dan het volume of gebruik de koptelefoon niet meer. Gebruik de koptelefoon niet in situaties, waarin de mindere waarneming van omgevingsgeluiden een ongeval tot gevolg zouden kunnen hebben, zoals bijv. Stel het koptelefoonsysteem niet bloot aan extreme temperaturen, directe zonnestralen, hoge luchtvochtigheid of mechanische schokken. [. . . ] De zender kan op verschillende audio-apparaten worden aangesloten, zoals bijv. draagbare spelers , TV-toestellen , stereo-installaties of computers. Om met het koptelefoonsysteem muziek te kunnen horen, gaat u als volgt te werk: u Schakel het audio-apparaat in en start de muziekweergave. Opmerking: Stel het volume op het audio-apparaat zo luid mogelijk in, zonder dat het geluid vervormd gaat klinken. Wanneer het volume te laag is ingesteld, kan de geluidskwaliteit door ruis worden beïnvloed. De bedrijfsindicatie brandt blauw, wanneer de zender geluidssignalen ontvangt. Wanneer het audio-apparaat een 6, 3 mm koptelefoonaansluiting heeft, gebruik dan de meegeleverde 3, 5/6, 3 mm audio-adapter. U Plaats de meegeleverde cinch-adapter op de audiokabel en sluit de rode cinch-stekker op het rechter kanaal (rood) aan en de witte cinch-stekker op het linker kanaal (wit) van het audio-apparaat. Opmerking: Wanneer de zender tegelijkertijd op een koptelefoonaansluiting en een USB-aansluiting wordt aangesloten, wordt het geluidssignaal via de koptelefoonaansluiting overgedragen. Via de USB-aansluiting wordt in dit geval de accu in de zender opgeladen. De maximale reikwijdte tussen zender en koptelefoon hangt af van de omgevingsomstandigheden en de oplaadtoestand van de accu. Opmerking: Bij de instelling HI is het stroomverbruik hoger en daardoor wordt de gebruikstijd van de accu verminderd. Voor een goede geluidskwaliteit en een hoog draagcomfort, moet de koptelefoon goed zitten. Let bij het opzetten op de markeringen L en R die de linker en de rechter oorschelp aangeven. U Stel de koptelefoonbeugel zodanig in, dat de oorkussens het oor volledig omsluiten en de koptelefoon goed tegen het hoofd aanligt. Koptelefoon langer dan 10 minuten geen geluidssignaal ontvangt, schakelt het koptelefoonsysteem automatisch uit. [. . . ] U Draai de oorschelpen met 90°, voordat u de koptelefoon in de transportetui plaatst. Opmerking: De oorschelpen kunnen slechts in één richting worden gedraaid. Door draaien in de verkeerde richting kan de koptelefoon beschadigd raken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT COMFORT 112 WIRELESS

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT COMFORT 112 WIRELESS zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag