Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT COMFORT 112 NOISE CANCELLING

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT COMFORT 112 NOISE CANCELLING. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT COMFORT 112 NOISE CANCELLING handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT COMFORT 112 NOISE CANCELLING te teleladen.


BLAUPUNKT COMFORT 112 NOISE CANCELLING : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2896 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT COMFORT 112 NOISE CANCELLING

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De actieve ruisonderdrukking van meer dan 85% maakt ongestoorde muziekweergave mogelijk in een lawaaiige omgeving bij hoog draagcomfort. het ruisonderdrukkingseffect kan handmatig aan de geluidssituatie worden aangepast. [. . . ] De koptelefoon kan zonder batterijen worden gebruikt als een passieve koptelefoon. Gebruik voor het vervangen van verbruikte batterijen twee alkali-batterijen van het type AAA. Aansluiting op audioapparaten met 3, 5 mm stekkerbus u Sluit de koptelefoon aan op de koptelefoonaansluiting van de audiobron. Aansluiting op audioapparaten met 6, 3 mm stekkerbus u Steek de 6, 3 mm audio-adapter op de audiokabel, voordat u de koptelefoon op de audiobron aansluit. Aansluiting op audiosystemen met dubbele bus in vliegtuigen u Plaats de vliegtuigadapter op de audiokabel, voordat u de koptelefoon op het audiosysteem aansluit. Opmerking: Wanneer u de koptelefoon alleen als gehoorbescherming wilt gebruiken, dan hoeft u de koptelefoonkabel niet aan te sluiten. U Schuif het deksel van het batterijcompartiment op de rechter oorschelp naar onder en klap deze naar boven, om het batterijcompartiment te openen. Let bij het plaatsen op de polariteitsmarkeringen in het batterijcompartiment. U Sluit het deksel van het batterijcompartiment en schuif deze naar boven, tot deze hoorbaar vastklikt. opmerkingen: · Neem de batterijen uit het batterijcompartiment, wanneer u de koptelefoon langere tijd niet gebruikt. [. . . ] Opmerking: De oorschelpen kunnen slechts in één richting worden gedraaid. Door draaien in de verkeerde richting kan de koptelefoon beschadigd raken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT COMFORT 112 NOISE CANCELLING

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT COMFORT 112 NOISE CANCELLING zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag