Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT HAMBURG MP68

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT HAMBURG MP68. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT HAMBURG MP68 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT HAMBURG MP68 te teleladen.


BLAUPUNKT HAMBURG MP68 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (8590 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT HAMBURG MP68

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Um die Stummschaltung aufzuheben, u drücken Sie kurz die Ein-/Aus-Taste 3 erneut. U Drücken Sie die Wipptaste oder :, um die Funktion , , OFFTIMER" auszuwählen. [. . . ] U Drücken Sie die Wipptaste oder :, um die Funktion , , PTY LANG" auszuwählen. U Drücken Sie die Wipptaste oder :, um die gewünschte Sprache auszuwählen. U Drücken Sie die Wipptaste :, um die gewählte Sprache einzuschalten. U Um die gewünschte Funktion auszuwählen, drücken Sie die Wipptaste oder U Drücken Sie die Wipptaste :, um die gewählte Option einzuschalten, oder die Wipptaste :, um sie auszuschalten. U Um die gewünschte Funktion auszuwählen, drücken Sie die Wipptaste oder U Um bei mehreren Option die gewünschte auszuwählen, drücken Sie die Wipptaste oder :. U Drücken Sie die Wipptaste :, um die gewählte Option einzuschalten, oder die Wipptaste :, um sie auszuschalten. U Um die gewünschte Funktion auszuwählen, drücken Sie die Wipptaste oder U Um bei mehreren Option die gewünschte auszuwählen, drücken Sie die Wipptaste oder :. U Drücken Sie die Wipptaste :, um die gewählte Option einzuschalten, oder die Wipptaste :, um Sie auszuschalten. U Um die gewünschte Option auszuwählen, drücken Sie die Wipptaste oder U Um die gewünschte Funktion auszuwählen, drücken Sie die Wipptaste oder U Drücken Sie die Wipptaste :, um die gewählte Option einzuschalten, oder die Wipptaste :, um Sie auszuschalten. Drücken Sie die OK-Taste 2, um die Verbindung wiederherzustellen, oder die DIS· Stellen Sie die Lautstärke für die Radio-, CD-, USB- bzw. [. . . ] Mochten de hier vermelde aanwijzingen voor de montage voor u niet van toepassing zijn, dan kunt u contact opnemen met uw Blaupunkt-vakhandel, uw autofabrikant of onze telefoon-hotline. Bij inbouw van een versterker of cd-wisselaar moeten eerst de massacontacten Van de apparaten worden verbonden voordat de stekkers voor de line-in- of line-out-bussen worden aangesloten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT HAMBURG MP68

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT HAMBURG MP68 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag