Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT GTT 1200

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT GTT 1200. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT GTT 1200 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT GTT 1200 te teleladen.


BLAUPUNKT GTT 1200 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (195 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT GTT 1200 annexe 1 (596 ko)
   BLAUPUNKT GTT 1200 annexe 2 (257 ko)
   BLAUPUNKT GTT 1200 (111 ko)
   BLAUPUNKT GTT 1200 annexe 1 (596 ko)
   BLAUPUNKT GTT 1200 annexe 2 (252 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT GTT 1200

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Die Blaupunkt Redakteure arbeiten ständig daran, die Bedienungsanleitungen übersichtlich und allgemein verständlich zu gestalten. [. . . ] Bij een te hoge belasting kan blijvende schade aan het product ontstaan. Om een gebalanceerd klankbeeld te bereiken adviseren wij u de volgende instellingen op de versterker uit te voeren. Stel de volumeregelaar allereerst in op het minimum en zet de cross-overregelaar in de middenpositie. Speel nu met uw autoradio muziek af die u goed kent en die lage bassen bevat (bv. Vergroot nu langzaam het volume van de subwoofer, totdat de muziek uitgebalanceerd klinkt en de klank dus noch te weinig, noch te veel bassen bevat. Wanneer de klank in orde is, bent u gereed met de afstemming; zo niet, dan gaat u verder te werk zoals beschreven onder 4. [. . . ] GTt 1200 niet inbouwen op de hoedenplank, achterbank of op andere plaatsen die in open verbinding staan met de passagiertsruimte. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT GTT 1200

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT GTT 1200 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag