Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT GTS 6902 A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT GTS 6902 A. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT GTS 6902 A handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT GTS 6902 A te teleladen.


BLAUPUNKT GTS 6902 A : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1046 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT GTS 6902 A

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bei Ansteuerung durch die Lautsprecher-Ausgänge werden die Eingangsleitungen Pos. Las salidas del preamplificador se conectan mediante un cable de audio apantallado a las clavijas cinch (RCA) 5 del Subwoofer. [. . . ] De aansluiting 6 wordt met de plus van de accu, en de aansluiting 7 met de min (voertuigmassa) verbonden. de aansturing van de GTs 6902 A kan het beste via 2-kanalen geschieden , naar keuze door de voorversterkeruitgangen of de luidsprekeruitgangen van de autoradio. Een aansturing uitsluitend door het rechter of linker kanaal is ook mogelijk, omdat het laagfrequente deel in de muziek doorgaans op beide kanalen gelijk is. Lees deze gebruiksaanwijzing voordat u het apparaat voor het eerst gebruikt. Voor onze producten die binnen de Europese Unie gekocht zijn, bieden wij een fabrieksgarantie. Voor buiten de EU gekochte apparaten gelden de garantiebepalingen van de betreffende vertegenwoordigingen in die landen. U kunt kiezen uit 3 verschillende audio-ingangen; ­ Cinch (RCA) ­ Hi-niveau (luidsprekeraansluitingen) ­ RF-link (draadloze overdracht) Gebruik slechts één van de audio-ingangen, anders kan dit tot storingen leiden. Gedurende de montage en de aansluiting moet u de volgende veiligheidsinstructies aanhouden. Ook brugeindtrappen (BTL) kunnen direct, zonder extra adapter worden aangesloten. Bij draadloze overdracht van het audio-signaal sluit u de ontvanger aan op de RF-link bus <. [. . . ] Het oversturen van de subwoofer-box door een te hoog gekozen versterking (Pos. 1) leidt tot een vervormde weergave en kan de luidspreker beschadigen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT GTS 6902 A

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT GTS 6902 A zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag