Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT FRANKFURT RCM82

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT FRANKFURT RCM82. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT FRANKFURT RCM82 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT FRANKFURT RCM82 te teleladen.


BLAUPUNKT FRANKFURT RCM82 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (66 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT FRANKFURT RCM82 annexe 1 (113 ko)
   BLAUPUNKT FRANKFURT RCM82 annexe 1 (116 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT FRANKFURT RCM82

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Anschluß mit fahrzeugseitigem Systemstecker Bei Fahrzeugen, die fahrzeugseitig mit Systemstecker ausgerüstet sind, können die Systemstecker mit Plus-Minus und Lautsprecheranschluß am fahrzeugspezifischen Quick-Fit des Autoradios aufgesteckt werden, siehe Fig. Autoradio von vorn in die Halterung einsetzen und einschieben, bis die seitlichen Rastfedern rechts und links arretieren (deutliches Knacken hörbar). [. . . ] +12V Constante plusaansluiting met kabel en kabelklem aan een gezekerde constante pluskabel (bijv. Als een volautomatische motorantenne is aangesloten moet de besturingskabel voor de motorantenne m. Bij niet-inachtneming bestaat gevaar voor beschadiging van de eindtrappen. Aansluiting bij voertuigen die reeds in de fabriek zijn voorzien van systeemstekers Bij voertuigen die in de fabriek reeds zijn voorzien van systeemstekers, kunnen de systeemstekers met plus/min en luidsprekeraansluiting op het voertuigspecifieke aansluitblok van het toestel worden aangesloten (fig. Aansluiting met voertuigspecifiek Quick-Fit aansluitblook Voor Audi, BMW, Opel, VW en Nissan is een voortuigspecifiek QuickFit (verwisselbaar) aansluitblok nodig. Aansluitblok bij 2-kanaals gebruik in de juiste richting en parallel met de behuizing aanbrengen en voorzichtig aandrukken (fig. Schroef weer vastdraaien en bovenste en de onderste bevestigingsclips weer inclipsen. Aansluiting bij voertuigen die reeds in de fabriek zijn voorzien van een anti-diefstalslede Bij voetuigen, die reeds in de fabriek zijn voorzien van een antidiefstalslede (op dit moment Opel), moet de fabrieksslede worden uitgebouwd. Aansluiting voor verlichting bij voertuigen met regelbare dashboardverlichting (plus-geregeld). Telefoon-mute (Low) Is een autotelefoon aangesloten, dan wordt de radio voor de duur van het telefoongesprek stomgeschakeld. [. . . ] zekeringhouder als beveiling in de pluskabel opnemen en op de pluspool van de accu vastklemmen (eventueel tussenwand doorboren en passende doorvoertule gebruiken). Opmerking: Desgewenst kan bij schakeling van de installatie via het contactslot de van de fabriek uit aangebrachte pluskabel op een relais (bestelnr. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT FRANKFURT RCM82

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT FRANKFURT RCM82 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag