Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT ESSEN CD33

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT ESSEN CD33. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT ESSEN CD33 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT ESSEN CD33 te teleladen.


BLAUPUNKT ESSEN CD33 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (515 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT ESSEN CD33 annexe 1 (456 ko)
   BLAUPUNKT ESSEN CD33 (472 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT ESSEN CD33

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Aansluiting met systeemsteker van voertuig bij vaste montage (zonder slede) Voor de meest gangbare voertuigtypen is een Blaupunkt adapterkabel leverbaar. Autoradio van voren in de houder plaatsen en inschuiven tot de veren aan de rechter en linker zijkant vastklemmen (dit is duidelijk hoorbaar). [. . . ] Autoradio van voren in de houder plaatsen en inschuiven tot de veren aan de rechter en linker zijkant vastklemmen (dit is duidelijk hoorbaar). Demontage toestel met slede Ontgrendelingsknopje voor beugelhandgreep (rechts boven) indrukken. Handgreep voor ontgrendelen van klemveren loodrecht op front plaatsen en toestel aan greep eruittrekken (fig. Let er op, dat bij het boren van gaten geen voertuigdelen (accu, kabels, zekeringenkast) worden beschadigd. De diameter van de pluskabel en de sterkte van de zekering van het toestel zijn afhankelijk van de stroomopname door de apparatuur die is aangesloten. Isolatie aan het einde van de massakabel verwijderen en de kabelschoen aansluiten (eventueel vastsolderen). Kontaktvlak van het massapunt blank krabben en met grafietvet insmeren (belangrijk voor een goede aardeverbinding). Pluskabel met stekerverdeler achter de zekering aansluiten op zekeringshouder Kl. Constante plusaansluiting met kabel en kabelklem aan een gezekerde constante pluskabel (bijv. Achter de uitsparing voor de autoradio tasten en nagaan, welke bevestigingslippen van de houder kunnen worden omgebogen. [. . . ] Constante plusaansluiting met kabel en kabelklem aan een gezekerde constante pluskabel (bijv. Achter de uitsparing voor de autoradio tasten en nagaan, welke bevestigingslippen van de houder kunnen worden omgebogen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT ESSEN CD33

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT ESSEN CD33 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag