Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT DX-R4/RNS4 GREUN E.P.GB

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT DX-R4/RNS4 GREUN E.P.GB. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT DX-R4/RNS4 GREUN E.P.GB handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT DX-R4/RNS4 GREUN E.P.GB te teleladen.


BLAUPUNKT DX-R4/RNS4 GREUN E.P.GB : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (41 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT DX-R4/RNS4 GREUN E.P.GB

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voor de duur van de aansluiting en de montage van het apparaat moet de minpool van de accu worden losgekoppeld. [. . . ] Voor de duur van de aansluiting en de montage van het apparaat moet de minpool van de accu worden losgekoppeld. Houd u aan de aanwijzingen voor de veiligheid van de autofabrikant (alarminstallatie, wegrijblokkering, airbag)!Bevestig de Tunerbox in de buurt van de autoradio met het meegeleverde klittenband, bv. Let op: gebruik geen andere schroeven om de massakabel aan de tunerbox te bevestigen, aangezien anders de printplaat beschadigd kan raken. Wanneer de autoradio geen bouten in de achterwand heeft, moet de massakabel aan het chassis van de auto worden vastgeschroefd. [. . . ] Let op: gebruik geen andere schroeven om de massakabel aan de tunerbox te bevestigen, aangezien anders de printplaat beschadigd kan raken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT DX-R4/RNS4 GREUN E.P.GB

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT DX-R4/RNS4 GREUN E.P.GB zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag