Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT DSSELDORF RCR 84

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT DSSELDORF RCR 84. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT DSSELDORF RCR 84 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT DSSELDORF RCR 84 te teleladen.


BLAUPUNKT DSSELDORF RCR 84 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (241 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT DSSELDORF RCR 84 annexe 1 (94 ko)
   BLAUPUNKT DSSELDORF RCR 84 annexe 1 (90 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT DSSELDORF RCR 84

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Autoradio von vorn in die Halterung einsetzen und einschieben, bis die seitlichen Rastfedern rechts und links arretieren (deutliches Knacken hörbar). [. . . ] Beugels links en rechts in de gaten van het paneel schuiven en zover naar binnen drukken, totdat een duidelijk klik hoorbaar is (de veren aan de zijkant zijn nu ontgrendeld). Opmerking Als de beugels eenmaal vastzitten kunnen zij slechts worden verwijderd, als het toestel helemaal naar buiten is getrokken. Isolatie aan het einde van de aardekabel verwijderen en de kabelschoen aansluiten (eventueel vastsolderen). Kontaktvlak van het aardepunt blank krabben en met grafietvet insmeren (belangrijk voor een goede aardeverbinding). Pluskabel (rood) met forse doorsnede (2, 5 mm2) direct naar accu trekken (kabel niet direct langs kabelbomen aanbrengen). zekeringhouder als beveiling in de pluskabel opnemen en op de pluspool van de accu vastklemmen (eventueel tussenwand doorboren en passende doorvoertule gebruiken). Opmerking: Desgewenst kan bij schakeling van de installatie via het contactslot de van de fabriek uit aangebrachte pluskabel op een relais (bestelnr. Aansluiten van constante plus (Battery +12 V) Constante plusaansluiting met kabel en kabelklem aan een gezekerde constante pluskabel (bijv. [. . . ] Besturingskabel (Power Antenne +) Als een volautomatische motorantenne is aangesloten moet de besturingskabel voor de motorantenne m. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT DSSELDORF RCR 84

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT DSSELDORF RCR 84 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag