Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT DRESDEN RCR 128

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT DRESDEN RCR 128. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT DRESDEN RCR 128 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT DRESDEN RCR 128 te teleladen.


BLAUPUNKT DRESDEN RCR 128 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (392 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT DRESDEN RCR 128 annexe 1 (169 ko)
   BLAUPUNKT DRESDEN RCR 128 annexe 1 (167 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT DRESDEN RCR 128

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Lees voor het inbouwen van de radio de aanwijzingen voor de inbouw en de aansluiting. Tijdens de montage en de aansluiting moet de minpool van de accu worden ontkoppeld. hierbij moeten de veiligheidsvoorschriften van de autofabrikant (airbag , alarminstallaties , boordcomputer , wegrijbeveiliging) in acht worden genomen. [. . . ] VW, Seat, Audi, wordt de voedingsspanning voor de antenne aangevoerd via de antennekabel (zie de gebruiksaanwijzing van de auto). Wanneer de met de auto meegeleverde radio wordt vervangen door een in de handel verkrijgbaar exemplaar, dient u bij uw vakhandelaar een scheidingsfilter voor de toevoer naar de antenne aan te schaffen (best. Voor inbouw en aansluiting van de antenne: zie de inbouwhandleiding van de antenne. De autoradio wordt ingebouwd in de door de autofabrikant aangebrachte uitsparing voor de autoradio. Maak de autoradio-uitsparing vrij (verwijder het aflegvakje of het paneel) of maak de uitsparing op maat: 182 x 53 mm. Voor het geval dat inbouwwijze van de auto afwijkt, levert Blaupunkt op de auto afgestemde inbouwsets voor 50 mm-apparaten voor de meest gangbare autotypes. Controleer daarom van welke inbouwwijze er in de auto sprake is en gebruik voor de inbouw zo mogelijk een op de auto afgestemde inbouwset. Aansluiting op de ISO-stekker aan de kant van de auto Bij alle auto's mag de achtpolige ISO-plus/min-stekker niet direct op uw Helsinki worden aangesloten. Om onjuiste elektrische aansluiting te voorkomen, moet de universele ISO-adapterkabel (best. 7 607 621 126) worden gebruikt voor de aansluiting van de continue pluspool, minpool, pluspool via het contactslot, verlichting en plus 12V-schakeluitgang voor externe componenten zoals de motorantenne. Momenteel kunnen de volgende auto's met ISO-aansluiting worden aangesloten via de universele ISO-adapterkabel: Alfa Romeo, Citroën, Fiat, Honda, Lancia, Mercedes, Peugeot, Porsche, Renault, Skoda. Voor andere auto's met ISO-aansluitingen moet de specifieke adapterkabel voor de desbetreffende auto worden gebruikt. U dient te controleren dat de radioaansluiting in de auto door de fabriek al is gezekerd met een zekering van 10 A. Bij auto's die door de fabriek zijn uitgerust met een inbouwframe (momenteel Opel) moet het inbouwframe aan de zijde van de auto worden verwijderd. [. . . ] Kras het contactoppervlak van het massapunt metallisch blank en vet het in met grafietvet (belangrijk voor goede massa-aansluiting). Continue plusaansluiting (klem 30, accu + 12 V) Leg een pluskabel (geel) met een grote doorsnede (min. Sluit de zekeringhouder ter zekering van de pluskabel aan en klem deze aan de pluspool van de accu. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT DRESDEN RCR 128

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT DRESDEN RCR 128 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag