Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT CMX 264

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT CMX 264. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT CMX 264 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT CMX 264 te teleladen.


BLAUPUNKT CMX 264 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (230 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT CMX 264 (182 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT CMX 264

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] die Vorverstärker-Ausgänge werden über eine abgeschirmte Tonleitung an den Cinch (RCA)-Buchsen der Woofer-Box angeschlossen. [. . . ] Bei Ansteuerung durch die Lautsprecher-Ausgänge werden die Eingangsleitungen Pos. Aansluiting 6 rood wordt verbonden met plus accu, aansluiting 7 zwart met min voertuigmassa en stuuraansluiting 8 geel met de stuuruitgang (b. 9, : naar de dichtstbij gelegen luidsprekerkabels (voor of achter) links en rechts gevoerd, deze worden opgesplitst en op de ingangen aangesloten. de polariteit van de aansluitingen + of - dient strikt in acht te worden genomen. Draai vervolgens de gevoeligheidsregelaar 1 voorzichtig zo ver open tot u een duidelijke versterking van de lage tonen hoort. Kies vervolgens met schakelaar 3 en filterinstelling di u qua klankindruk een glijdende overgang tussen de inbouwluidsprekers en het woofersysteem geeft. Ter afsluiting past u met schakelaar 2 de faseligging zo aan, dat de bas krachtig en als klankbron ruimtelijk klinkt, indien mogelijk zo dat het lijkt alsof het geluid niet uit een bepaalde richting komt. Een oversturing van de actieve wooferbox door een te hoog gekozen versterking (pos. [. . . ] Ter afsluiting past u met schakelaar 2 de faseligging zo aan, dat de bas krachtig en als klankbron ruimtelijk klinkt, indien mogelijk zo dat het lijkt alsof het geluid niet uit een bepaalde richting komt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT CMX 264

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT CMX 264 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag