Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT CMW 252 MIDBASS CARMAGIC

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT CMW 252 MIDBASS CARMAGIC. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT CMW 252 MIDBASS CARMAGIC handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT CMW 252 MIDBASS CARMAGIC te teleladen.


BLAUPUNKT CMW 252 MIDBASS CARMAGIC : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (168 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT CMW 252 MIDBASS CARMAGIC (142 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT CMW 252 MIDBASS CARMAGIC

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bei Ansteuerung durch die Lautsprecher-Ausgänge werden die Eingangsleitungen Pos. Eventuell müssen Sie die Gainreglereinstellung 1 und die Filtereinstellung 3 wechselweise optimieren. [. . . ] Eventuell müssen Sie die Gainreglereinstellung 1 und die Filtereinstellung 3 wechselweise optimieren. Adviezen voor de veiligheid Gelieve tijdens het monteren en aansluiten de volgende veiligheidsadviezen in acht te nemen. - Bij het boren van de gaten erop letten dat geen voertuigonderdelen worden beschadigd. De rode aansluiting 6 wordt verbonden met accu, (positief, +), de zwarte aansluiting 7 met de voertuig-massa en stuuraansluiting 8 geel met de stuuruitgang (b. 9/:, : naar de dichtstbij gelegen luidsprekerkabels (voor of achter) links en rechts gevoerd, deze worden opgesplitst en op de ingangen aangesloten. Zet het volume op uw stereoapparaat hoger, tot het gewenste geluidsniveau is bereikt. Draai nu de gainregelaar 1 voorzichtig zover open dat u een duidelijke versterking van het basniveau hoort. Daarna kiest u met de cross-overregelaar 3 een filterinstelling die een basweergave met duidelijke contouren oplevert. eventueel dient u de instelling van de gain-regelaar 1 en de filterinstelling 3 afwisselend te optimaliseren. Bij dreunende basweergave met een overdreven volume is een filterinstelling met lage frequentie vereist. [. . . ] eventueel dient u de instelling van de gain-regelaar 1 en de filterinstelling 3 afwisselend te optimaliseren. Bij dreunende basweergave met een overdreven volume is een filterinstelling met lage frequentie vereist. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT CMW 252 MIDBASS CARMAGIC

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT CMW 252 MIDBASS CARMAGIC zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag