Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT CLEVELAND DJ31

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT CLEVELAND DJ31. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT CLEVELAND DJ31 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT CLEVELAND DJ31 te teleladen.


BLAUPUNKT CLEVELAND DJ31 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (251 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT CLEVELAND DJ31 annexe 1 (447 ko)
   BLAUPUNKT CLEVELAND DJ31 (1654 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT CLEVELAND DJ31

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Deze iPod-interface is compatibel met de volgende Blaupunkt-autoradio's: Alicante MP36, Bahamas MP46, Bermuda MP36, Bristol CD36, Calgary MP36, Daytona MP26 , Essen MP36, Key West MP36 , Kiel CD36, Laguna CD36, Malaga CD36, Maui MP36, Milano MP26, Orlando MP46, San Remo MP26, Santa Cruz MP36, Sevilla MP36, Valencia MP36, Vancouver CD36. [. . . ] Om de weergave op het iPod-display te garanderen moeten er enkele playlists (1-9) worden aangemaakt. In de softwareversie Basic kunnen maximaal negen playlists met elk maximaal 99 tracks worden aangemaakt. Aanwijzingen voor de veiligheid Voordat u de interface aansluit, dient u de volgende wenken zorgvuldig te lezen. Voor de duur van de montage en de aansluiting moet de minpool van de accu worden losgekoppeld. Bedenk dat u bij een snelheid van 50 km/u in één seconde al 14 m aflegt. Politie en brandweer moeten in de auto tijdig en duidelijk kunnen worden waargenomen. Luister daarom tijdens het rijden altijd met een gepast volume naar uw radioprogramma. Afvoer afgedankte apparaten (alleen EU-landen) Voer uw afgedankte apparaat niet af met het huisvuil! [. . . ] Afvoer afgedankte apparaten (alleen EU-landen) Voer uw afgedankte apparaat niet af met het huisvuil! [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT CLEVELAND DJ31

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT CLEVELAND DJ31 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag