Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT CHICAGO IVDM-7002

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT CHICAGO IVDM-7002. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT CHICAGO IVDM-7002 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT CHICAGO IVDM-7002 te teleladen.


BLAUPUNKT CHICAGO IVDM-7002 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (512 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT CHICAGO IVDM-7002 annexe 1 (1852 ko)
   BLAUPUNKT CHICAGO IVDM-7002 (3385 ko)
   BLAUPUNKT CHICAGO IVDM-7002 annexe 1 (459 ko)
   BLAUPUNKT CHICAGO IVDM-7002 annexe 2 (1841 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT CHICAGO IVDM-7002

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] · Let er bij het boren van gaten op dat er geen onderdelen van de auto beschadigd worden. · De doorsnede van de plus- en minkabel mag niet minder bedragen dan 1, 5 mm2. [. . . ] 1). 1. 6 Aansluiting RC 10 (extra) Het ontvangstoog van de als optie verkrijgbare afstandsbediening RC 10 wordt met de meegeleverde adapter 8 619 002 421 aangesloten op de monitoreenheid (zie fig. VW, Seat, Audi) wordt de voedingsspanning voor de antenne toegevoerd via de antennekabel (zie de gebruiksaanwijzing van de auto). Voor deze aansluiting moet u bij uw vakhandel een scheidingsfilter voor de antennevoeding (best. -nr. Inbouw en aansluiting van de antenne vindt u in de inbouwhandleiding van de antenne. 26 2. 3 Inbouw van de houder De met deze Chicago IVDM-7002 meegeleverde houder maakt het mogelijk het apparaat in te bouwen in auto's met een DIN-autoradio-opening van 182 x 53 x 180 mm inbouwruimte en een dashboarddikte van in het gebied van de bevestigingslippen van 1 tot 20 mm (zie fig. Voor het inbouwen moet u de houder in de opening schuiven en controleren welke bevestigingslippen van de houder met een schroevendraaier kunnen worden omgebogen (zie fig. Let op: Buig zoveel mogelijk bevestigingslippen om. 2. 5 Demonteren van de monitoreenheid Verwijder de plastic afdekframes. Nu moet u de beugels links en rechts tussen het apparaat en het inbouwframe steken en zover naar binnen duwen dat een duidelijke klik te horen is (veren aan de zijkanten ontgrendeld). Trek de Chicago IVDM-7002 nu aan beide beugels voorzichtig naar buiten. Nu kunnen de aansluitkabels worden ontgrendeld en losgetrokken (zie fig. Let op: De vergrendelde beugels kunnen pas worden verwijderd nadat de Chicago IVDM-7002 naar buiten gehaald is. 2. 2 Inbouwpositie De inbouwhoek moet tussen 0° en +20° liggen. Voor verticale inbouw is de Chicago IVDM-7002 niet geschikt. 2. 4 Inbouw van de monitoreenheid Alle stekkers moeten zover in de kamers worden geschoven dat ze vergrendelen. Schuif het apparaat naar binnen door zacht op beide uiteinden van het frame te drukken, totdat de vergrendelveren aan de zijkanten rechts en links arrêteren (duidelijk klikken hoorbaar). [. . . ] Aansluittekeningen Aansluiting voedingsspanning op Autospecifieke stekker . . . . . . . . . 8 NEDERLANDS 27 Lieferumfang / Included items / Fourniture / Massa di fornitura / Geleverd pakket / Volumen de suministro / Componentes fornecidos / Leverancens indhold / Ingående komponenter / Leveringsomfang Bedienteil (Head unit) Control unit (head unit) Unité de commande (Head unit) Dispositivo di comando (Head unit) Bedieningsgedeelte (head unit) Unidad de mando (Head unit) Unidade de comando (Head Unit) Betjeningsdel (Head unit) huvudenhet (panel, skärm, spelare) Betjeningsdel (Head unit) Verstärker (Hideway Box) Amplifier (hideaway box) Amplificateur (Hideway Box) Amplificatore (Hideway Box) Versterker (hide-away box) Amplificador (Hideway Box) Amplificador (Hideway Box) Forstærker (Hideway Box) förstärkare inkl. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT CHICAGO IVDM-7002

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT CHICAGO IVDM-7002 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag