Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT CDC-FM08 INSTALLATION INSTRUCTION

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT CDC-FM08. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT CDC-FM08 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT CDC-FM08 te teleladen.


BLAUPUNKT CDC-FM08 INSTALLATION INSTRUCTION: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (315 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT CDC-FM08 (86 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT CDC-FM08INSTALLATION INSTRUCTION

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Unterbrechen Sie für die Dauer der Montagearbeiten auf jeden Fall die Masseverbindung der Batterie. Stellen Sie an Ihrem Autoradiogerät die Frequenz ein, die Sie zuvor an der Empfängerschnittstelle gewählt haben. [. . . ] Stel met een schroevendraaier de frequentie in waarop het signaal moet worden doorgegeven (schakelaar). Kies een frequentie die niet door een lokale radiozender wordt gebruikt. De schakelaar voor de instelling van de frequentie bevindt zich aan een van de lange kanten van de behuizing en is gekenmerkt met RF FREQ. Sluit de achtpolige kabel van de cdwisselaar aan op de ontvanger-interface. Voor de cd-wisselaar CDC-A 05 heeft u bovendien de adapterkabel 7 607 889 093 nodig. De ontvanger-interface produceert een FMsignaal dat via de antenne-ingang aan de autoradio wordt toegevoerd. Zoek een geschikte plaats om de ontvanger-interface in te bouwen, bv. Let er daarbij op dat de antennekabel aan de zijde van de auto moet worden verbonden met de interface. Eerste maal in gebruik nemen Nadat u alle aansluit- en montagewerkzaamheden hebt voltooid, sluit u de elektrische verbindingen weer aan. FM 08 in door op toets Druk nu met een potlood of een ballpoint op de reset-knop die zich op de achterzijde van de afstandsbediening bevindt. Let op: Bij storingen van de installatie tijdens het gebruik dient u kort op de resetknop te drukken. Stel op uw autoradio de frequentie in die u eerder hebt gekozen op de ontvanger-interface. [. . . ] Aanwijzingen voor het opsporen van fouten Una vez realizadas todas las conexiones y los trabajos de montaje, establezca de nuevo las conexiones eléctricas. Asegúrese de que las conexiones de los componentes sean las apropiadas. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT CDC-FM08

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT CDC-FM08 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag