Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT CDC-F03

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT CDC-F03. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT CDC-F03 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT CDC-F03 te teleladen.


BLAUPUNKT CDC-F03 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1997 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT CDC-F03 (1997 ko)
   BLAUPUNKT CDC-F03 annexe 1 (1997 ko)
   BLAUPUNKT CDC-F03 (1997 ko)
   BLAUPUNKT CDC-F03 annexe 1 (1997 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT CDC-F03

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Halten Sie die Tür des Gerätes stets geschlossen, damit keine Fremdkörper in das Geräteinnere gelangen und die Linse im Spieler verschmutzen können. [. . . ] aanwijzingen bij vochtafzetting Bij regen of door temperatuurschommelingen kan de focuseerlens beslaan en de werking van het apparaat beïnvloeden. Aanwijzingen voor de CD Een vervuilde of beschadigde CD kan het geluid doen overslaan. Om een optimale weergave te garanderen, dient u het volgende in acht te nemen: Houdt de CD schoon en pak de CD alleen aan de rand vast!Indien nodig, reinig de CD alvorens deze af te spelen met een in de handel verkrijgbare reinigingsdoek. Gebruik geen oplossingsmiddelen als wasbenzine, verdunner, antistatische sprays of reinigingsmiddelen voor grammofoonplaten!Laat CD's niet in een auto liggen, die direct in het zonlicht staat geparkeerd. Aanwijzingen voor het CD-magazijn Bescherm het magazijn tegen hoge temperaturen en vocht. bewaar het magazijn beschermd tegen zonlicht (niet op de hoedenplank of op het dashboard)! [. . . ] De wisselaar mag de vrije beweging van veren/armen van achterklep of kofferdeksel niet belemmeren. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT CDC-F03

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT CDC-F03 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag