Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT CDC A071 CHANGER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT CDC A071 CHANGER. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT CDC A071 CHANGER handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT CDC A071 CHANGER te teleladen.


BLAUPUNKT CDC A071 CHANGER : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (819 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT CDC A071 CHANGER annexe 1 (596 ko)
   BLAUPUNKT CDC A071 CHANGER annexe 1 (596 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT CDC A071 CHANGER

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bij het bepalen van de inbouwplaats erop letten dat: de brandstoftank niet door schroeven wordt beschadigd direct onder het vlak, waarop de wisselaar wordt gemonteerd, geen draden of andere kabels lopen het reservewiel, gereedschap e. [. . . ] Indien de schakelaars niet in de juiste stand zijn gedrukt, zal het geluid mogelijk , , overspringen" of het toestel anderzijds niet juist funktioneren. Tijdens de montage en de aansluiting moet de minpool van de accu worden ontkoppeld. hierbij moeten de veiligheidsvoorschriften van de autofabrikant (airbag , alarminstallaties , boordcomputer , wegrijbeveiliging) in acht worden genomen. Let er bij het boren van gaten op dat geen onderdelen van de auto (accu, kabels, zekeringskasten) beschadigd worden. [. . . ] De wisselaar mag de vrije beweging van veren/armen van achterklep of kofferdeksel niet belemmeren. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT CDC A071 CHANGER

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT CDC A071 CHANGER zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag