Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT CDC A04

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT CDC A04. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT CDC A04 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT CDC A04 te teleladen.


BLAUPUNKT CDC A04 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (34 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT CDC A04 INSTALLATION INSTRUCTION (118 ko)
   BLAUPUNKT CDC-A04 INSTALLATION INSTRUCTION (118 ko)
   BLAUPUNKT CDC-A04 INSTALLATION INSTRUCTION (118 ko)
   BLAUPUNKT CDC A04 INSTALLATION INSTRUCTION (118 ko)
   BLAUPUNKT CDC-A04 INSTALLATION INSTRUCTION (118 ko)
   BLAUPUNKT CDC-A04 INSTALLATION INSTRUCTION (118 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT CDC A04

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 1) Bij het vullen er op toezien dat slechts een CD per vak geplaatst wordt (i. [. . . ] Aanwijzingen voor de CD Een vervuilde of beschadigde CD kan het geluid doen overslaan. Om een optimale weergave te garanderen, dient u het volgende in acht te nemen: Houdt de CD schoon en pak de CD alleen aan de rand vast!Indien nodig, reinig de CD alvorens deze af te spelen met een in de handel verkrijgbare reinigingsdoek. Gebruik geen oplossingsmiddelen als wasbenzine, terpentine, antistatische sprays of reinigingsmiddelen voor grammofoonplaten!Laat CD's niet in een auto liggen, die direct in het zonlicht staat geparkeerd. Aanwijzingen voor het CD-magazijn Bescherm het magazijn tegen hoge temperaturen en vocht. [. . . ] Verklaring van de fabrikant Hiermee verklaren wij, dat dit apparaat radio-ontstoord is in overeenstemming met de PTT-voorschriften. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT CDC A04

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT CDC A04 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag