Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT CASABLANCA RCM85 FOR

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT CASABLANCA RCM85 FOR. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT CASABLANCA RCM85 FOR handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT CASABLANCA RCM85 FOR te teleladen.


BLAUPUNKT CASABLANCA RCM85 FOR : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1160 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT CASABLANCA RCM85 FOR

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Autoradioeinbau Autoradio von vorn in die Halterung einsetzen und einschieben, bis die seitlichen Rastfedern rechts und links arretieren (deutliches Knacken hörbar). 1 Om het volledige vermogen van de autoradio-uitgang te kunnen b benutten en om foutieve aansluiting met ISO-stekkers aan de zijde van de auto te voorkomen, is het aan te bevelen de voertuigspecifieke plus-/min-aansluiting bij deze autoradio niet te gebruiken. [. . . ] Let op: De met deze autoradio meegeleverde houder maakt inbouw mogelijk in auto's met DIN-inbouwopening van 182 x 53 mm, 165 mm inbouwdiepte en een dikte van het dashboard bij de bevestigingsstrips van 1 - 20 mm, zie fig. Voel achter de opening om te controleren welke bevestigingsstrips kunnen worden omgebogen. Plaats de houder in de inbouwopening en buig de bevestigingsstrips om met een schroevendraaier, zie fig. Aansluiting zie blad 4 of 5 Aanwijzingen bij de aansluiting Plus-/minaansluiting met voertuig-specifieke adapterkabel Plus-/minaansluiting met aansluitkabel 7 607 884 09 Aansluiting van equalizer of versterker, DIN of cinch fig. Gebruik de met de versterker meegeleverde aansluitkabel of aansluitblok 7 607 874 003. Gebruik de met de cd-wisselaar meegeleverde aansluitkabel of aansluitblok (gebruik geen versterker-aansluitkabel). Aansluiting met QuickOut aan de zijde van de auto Bij auto's die aan de zijde van de auto met QuickOut zijn uitgerust (momenteel Opel), moet de QuickOut worden verwijderd en moet de adapterkabel worden gebruikt. Inbouw van de autoradio Plaats de radio van voren in de houder en schuif deze in de opening, totdat de arreteerveren aan de zijkanten arreteren (duidelijke klik hoorbaar). Uitbouw van de autoradio Steek de beugels links en rechts in de aanwezige gaten in het front en druk deze er zover in, tot een duidelijke klik te horen is (zijveren ontgrendeld). Let op: de vastgeklikte beugels kunnen alleen worden verwijderd nadat de radio uit de opening verwijderd is. [. . . ] Sluit de kabel niet aan op klem 15 (geschakelde pluspool) of klem 30 (continue pluspool). Telefoon-muting (low) Wanneer een telefoon is aangesloten, wordt de radioweergave tijdens het telefoneren onderdrukt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT CASABLANCA RCM85 FOR

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT CASABLANCA RCM85 FOR zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag