Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT BT DRIVE FREE 111

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT BT DRIVE FREE 111. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT BT DRIVE FREE 111 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT BT DRIVE FREE 111 te teleladen.


BLAUPUNKT BT DRIVE FREE 111 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4265 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT BT DRIVE FREE 111

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Dit maakt draadloze verbindingen mogelijk tussen Bluetooth-apparaten zoals bijv. mobiele telefoons , Personal Digital Assistants (PDA's) , desktop- en laptop-PC's , input-/output-apparaten (muis/toetsenbord/printer) en huishoudelijke apparaten. [. . . ] ­ De afstand tussen de beide apparaten moet minder dan 1 m bedragen. ­ Activeer nu de Bluetooth functie van uw mobiele telefoon en zoek "Audio toebehoren". ­ Bij de vraag om invoer van de PIN-code, voert u "0000" in en bevestigt u dit met "OK". Na succesvolle pairing hoort u een lang geluidssignaal en de LED brandt ca. Het apparaat bevindt zich nu in de standby modus, hetgeen elke 3 seconden door een kort knipperen van de blauwe LED wordt aangegeven. (Opmerking: de PIN-code is voorgeprogrammeerd en kan niet worden gewijzigd). ­ Het bereik tussen mobiele telefoon en het apparaat is beperkt tot max. BELANGRIJK: wanneer de pairing niet binnen 2 minuten succesvol wordt afgerond, dan dooft de LED en schakelt het apparaat weer uit. Controleer voordat u gaat bellen of het koptelefoonsymbool in het display van uw mobile telefoon wordt weergegeven, zo niet, handel dan als volgt: ­ Op de mobiele telefoon: kies in het Bluetooth menu "Verbonden apparaten" en kies daar "BT Speaker" resp. ­ Op de BT Drive Free 111: druk kort op de MFB toets en bevestig (accepteer) deze op uw mobiele telefoon. BELANGRIJK: voer deze korte activering altijd uit, wanneer het koptelefoonsymbool niet wordt weergegeven (bijv. Verbinding met mobiele telefoon beëindigen Wanneer u de BT Drive Free 111 met andere mobiele telefoons wilt verbinden, moet u deze verbinding eerst verbreken. [. . . ] Voor onze producten die binnen de Europese Unie gekocht zijn, bieden wij een fabrieksgarantie. Voor buiten de EU gekochte apparaten gelden de garantiebepalingen van de betreffende vertegenwoordigingen in die landen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT BT DRIVE FREE 111

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT BT DRIVE FREE 111 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag