Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT BSA 80 INSTALLATION INSTRUCTION

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT BSA 80. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT BSA 80 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT BSA 80 te teleladen.


BLAUPUNKT BSA 80 INSTALLATION INSTRUCTION: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (142 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT BSA 80INSTALLATION INSTRUCTION

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Beim Anschluß über die Cinch- oder Lautsprecherbuchsen des Autoradios muß die Schaltleitung angeschlossen werden. [. . . ] Luidsprekers niet aan massa aansluiten, alleen de betreffende klemmen gebruiken. Meegeleverde plus-kabel naar accu leggen en via zekeringenkastje aansluiten. Bij gaten met scherpe randen bijgevoegde kabeldoorvoertulen gebruiken. Meegeleverde min-kabel aan een storingvrij massapunt(carrosserieschroef, carrosserieplaat) vastschroeven (niet aan min-pool van de accu). 1 BSA 80 aan autoradio's met DIN-uitgang 2 BSA 80 aan autoradio's met DIN-uitgang Aansluiting aan autoradio's met cinch-uitgang Fig. Bij het aansluiten via de cinch- of luidsprekerbussen van de autoradio moet de schakeldraad worden aangesloten. [. . . ] (B x H x T): Wijzigingen voorbehouden 4 x 40 W aan 4 2 x 20 W bij 0, 1% vervorming (DIN 45500) < 0, 05 % bij 10 W, 1 kHz, 4 10 Hz - 60 kHz (-3 dB) > 60 dB / 1 kHz > 94 dB (A) 8-pol. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT BSA 80

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT BSA 80 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag