Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT BREMEN CD72

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT BREMEN CD72. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT BREMEN CD72 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT BREMEN CD72 te teleladen.


BLAUPUNKT BREMEN CD72 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (274 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT BREMEN CD72 annexe 1 (466 ko)
   BLAUPUNKT BREMEN CD72 (694 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT BREMEN CD72

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wilt u dedurende het monteren en aansluiten de volgende veiligheidsadviezen in acht nemen. [. . . ] - Bij het gaten boren erop letten dat geen voertuigonderdelen worden beschadigd. - De dwarsdoorsnede van de plusen minkabel mag niet minder dan 1 , 5 mm2 zijn. - de voor uw voertuig vereiste adapterkabel is bij de BLAUPUNKT-vakhandel verkrijgbaar! - Afhankelijk van de uitvoering kan uw auto afwijken van deze beschrijving. Für die hinteren Lautsprecher kann die Eingabe von 0- 400 erfolgen. Damit erreichen Sie, dass diese nur die Frequenzen wiedergeben, die vom angeschlossenen Subwoofer nicht verarbeitet werden. Mit "EQ on" oder "EQ off" können Sie die Messungen mit und ohne Equalizing ansehen und mit Klick auf "Front" oder "Rear" wählen Sie die vorderen oder hinteren Lautsprecher aus. In der Darstellung stellen die schwarzen Kurven den elektrischen Frequenzgang, die blauen die Akustik ohne Entzerrung und die roten die Akustik mit Entzerrung dar. [. . . ] Mit "EQ on" oder "EQ off" können Sie die Messungen mit und ohne Equalizing ansehen und mit Klick auf "Front" oder "Rear" wählen Sie die vorderen oder hinteren Lautsprecher aus. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT BREMEN CD72

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT BREMEN CD72 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag