Gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT BOSTON CC 22 QUICK-O

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT BOSTON CC 22 QUICK-O. Wij hopen dat dit BLAUPUNKT BOSTON CC 22 QUICK-O handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing BLAUPUNKT BOSTON CC 22 QUICK-O te teleladen.


BLAUPUNKT BOSTON CC 22 QUICK-O : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (315 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   BLAUPUNKT BOSTON CC 22 QUICK-O annexe 1 (68 ko)
   BLAUPUNKT BOSTON CC 22 QUICK-O annexe 1 (72 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding BLAUPUNKT BOSTON CC 22 QUICK-O

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Autoradio von vorn in die Halterung einsetzen und einschieben, bis die seitlichen Rastfedern rechts und links arretieren (deutliches Knacken hörbar). [. . . ] Handgreep voor ontgrendelen van klemveren loodrecht op front plaatsen en toestel aan greep eruittrekken (fig. 8 601 910 002) links en rechts in de gaten van het paneel schuiven en zover naar binnen drukken, totdat een duidelijke klik hoorbaar is (de veren aan de zijkant zijn nu ontgrendeld). Opmerking Als de beugels eenmaal vastzitten kunnen zij slechts worden verwijderd, als het toestel helemaal naar buiten is getrokken. Extra componenten als een equalizer of een amplifier kunnen eenvoudig d. Gebruik met anti-diefstalslede De bij deze autoradio meegeleverde houder maakt inbouw mogelijk in automodellen met een autoradio-inbouwopening van 182 x 53 mm, een inbouwdiepte van 175 mm en een dashboard-wanddikte bij de bevestigingsstrips van 2, 5 tot 18 mm (zie fig. Aansluiting bij voertuigen die reeds in de fabriek zijn voorzien van een anti-diefstalslede Bij voetuigen, die af fabriek van een anti-diefstalslede zijn voorzien (op dit moment Opel), moet de fabrieksslede worden uitgebouwd. Gebruik bij vaste montage (zonder slede) Voor vaste montage beugelhandgreep, zijveren tegen raam 8 636 561 733 en klemveren 8 636 210 407 vervangen (fig. Bij niet-gebruik van het slede-montageraam, universele Blaupunkt inbouwset 7 608 0026 73 of een Blaupunkt voertuigspecifieke inbouwset gebruiken. [. . . ] Als een volautomatische motorantenne is aangesloten moet de besturingskabel voor de motorantenne m. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING BLAUPUNKT BOSTON CC 22 QUICK-O

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding BLAUPUNKT BOSTON CC 22 QUICK-O zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag